fredag 25 november 2011

Rekord!!

*hepp*hepp* satte precis mitt personliga rekord på plankan 3,01! En HEL minut till mitt mål på 4 minuter, men ändå en bit på väg och jag känner mej väldigt nöjd! Kroppen skakade som ett asplöv när jag i slutet föll ihop som en blöt fläck på golvet;-) Jag skakar fortfarande i kroppen och jag tror att alla mina muskler i kroppen fick jobba idag;-)
Jag börjar dock bli ganska så tveksam på om jag någongång kommer att kunna uppnå mitt mål på 4 (!!!) minuter?? Jösses säger jag bara, plankan suger musten ur min kropp;-) Den ser inte så jobbig ut, men det är den, de kan jag lova er;-) Prova själva ska ni få se! *fniss*
När jag ligger där och de är som jobbigast och jag är på vippen att ge upp. Då börjar jag tänka på att jag banne mej inte ska gömma mej i någon vass i år igen... Nepp beatch 2012, here i come;-)!!!

6 kommentarer:

 1. Starkt!
  Plankan är skiiitjobbig! :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. DUKTIG TJEJ!! JAg klarar nog 4 sekunder...
  Men, hörru, Karro.... Har du en flaska i huve´t? ;))) Ser ut så... Fniss!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ha ha nej Madde de har jag inte;) ett vinställ där bakom;) i o för sig så känns det som om jag har en flaska i huvudet idag;)
  Kram K

  SvaraRadera
 4. Det är ju jättebra! Riktigt bra jobbat!
  Det kommer nog inte dröja länge innan du klarar 4min;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hahaha jag tänkte va fan är det du har i skallen?!

  Plankan i 3 min är ju grymmebra!! Testa att köra lite varianter på den också, så kommer du kanske åt lite andra muskler också :) Typ vandrande plankan finns ju i olika varianter.
  Jag hyser hatkärlek till plankan, gör den nästan varje dag, men hatar den :D

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Helt galet imponerande! Jag klarar 90 sekunder. Men brukar köra 60-90 sek och sen en liten break och så kanske 3 gånger.
  Som jag sa sist, akta så du inte svankar när du blir trött bara, för då kan det göra mer skada än nytta. Men grymt bra! :-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!