fredag 7 januari 2011

Skratta eller gråta?

Hua vilken jobbig natt... Jag som trodde jag skulle krypa ner igår kvälls och sova så gott, tje fick jag.... Fabian började krångla runt 23 och slutade göra de kring 4:30 imorse. Behöver jag ens säga att jag känner mej ganska trött och sliten idag?;-)

Idag är jag och barnen själva hemma igen. Jonas hade tagit ledigt idag, men även denna långledighet gick åt pipsvängen...
Dagen innan nyårsafton frös rören nere i stugan så de har varit vattenbad där. Nu är Jonas där nere idag och bryter upp alla golven... Tycker ni att vi har otur? Bör vi skratta eller gråta? Just nu vet jag inte, känner att jag liksom har tappat allt vad känslor heter. Går jag ut idag så bryter jag väl båda benen eller slår sönder nått annat i kroppen, så vi blir nog inne idag;-)
Men jag bara undrar när vår otur ska släppa? Vad har vi egentligen gjort för ont för att drabbats av all detta? *Suck*
Som tur är kommer Jonas hem ikväll och då ska vi ha fredagsmys på hög nivå. Risken är väl kanske den att vi alla somnar av total utmaning av både sömnbrist och otursförföljningar;-)

4 kommentarer:

  1. Nej nej nej, vad jobbigt!
    Kram på dig, mitt i all otur!

    SvaraRadera
  2. Sv; För att "övertala":) min man till en liten bebis till så körde jag nog mest med: åh sista gången vi har en liten 2 åring som springer i huset.
    Eller, tiden går ju så snabbt, snart är dom tonåringar och vill inte ha med oss att göra och innan vi vet ordet av så har dom flyttat ut.
    Eller, det är första året som är lite jobbigt men sen har man sina fyra barn.
    Eller, man ångrar aldrig ett barn:)

    Hoppas det funkar, klart man ska ha många barn, man lever bara en gång och tänk så härligt med alla barnbarn:)!!
    Hoppas det funkar!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du får sova gott inatt ♥
    Kram

    SvaraRadera
  4. Nej nu får det vara slut med otur..2011 ska ju vara ett bra år! Nya tag igen =)
    Stoor Kraaam från oss <3

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!