fredag 7 januari 2011

Nu är glada julen slut slut!!!

Nämnde jag att vår gran barrade;-) Jo de gjorde den och bättre har de inte blivit kan jag säga... Jösses, när jag tog tag i granen så fanns där bara skelettet kvar;-) Allt barr hamnade visst på golvet... Nu kommer jag nog få dammsuga barr ända fram till nästa jul;-)

Men jag hade extremt bra hjälp av mina barn, så kallad barnarbete;-) Men ibland kan 6 extra händer göra så att de tar lite extra tid att städa, så även idag...
Men nu är alla julsaker ute och de känns sååå skönt!! Nu välkomnar jag våren och känner en liten vårkänsla har letat sig fram i mej... Vet inte om de är så bra att redan vilja få fram den känslan, med tanke på att det bara är i början av januari och massor av snö och is ute?!

Men finns inte vårkänslorna ute så får man väl ta in dem då;-) En favoritblomma är tulpaner, dessa underbara blommor står nu och lyser upp i vårt hus! Även andra små söta blommor lyser upp i mörkret!

Lika mysigt som de är att få fram alla julsakerna, lika skönt är det att plocka ner dem;-)

Nu blir de fredagsmys med taco, Let`s Dance och ett glas rött!! Men först måste vi invänta pappan som är på väg hem från stugan!

Ha en mysig fredagskväll!!♥

3 kommentarer:

  1. Skönt att den är ute nu!
    Och 6 extra händer är ju trevligt emellanåt ;-)

    Här blir det hamburgare, ett glas rött och Let´s dance. Ha en trevlig kväll!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Usch... Jag har tagit ner allt från granen, men den står kvar här som ett gammalt spöke :) MÅSTE kasta ut den imorgon, och är rädd för att det kommer se likadant ut på vår matta som på din!

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. idag ska jag städa ut julen, tror nog att vi kommer hamna i samma situation. Min gran har inte fått vatten sedan julafton =)Sedan får jag nog oxå fara ner och inköpa lite tulpaner, de är ju bara så fina =) kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!