måndag 24 januari 2011

Dålig mamma....

Känner mej lite nere idag.... Fråga mej inte varför, men jag är ju den bästa människan att spekulera i saker och ting och kommer nog fram till varför jag känner mej lite nere... SÖMNEN... Fabian den lilla fisen har varit vaken inatt med, dock nöjde han sig att få ligga på mej hela natten! Supermysigt, men ack så varmt;-)

Bättre blev de inte när Douglas vägrade dagis idag. Allt gick bra fram till vi kom till dagis och alla kompisarna stod och väntade på honom för att de skulle gå till pulkabacken. Då brast det för honom och han vägrade följa med dom. Tyvärr kom den elaka mamman fram istället för den kloka och pedagogiska... Så nu sitter jag här med ett gigantiskt dåligt samvete.. Att jag aldrig lär mej och försöker vara lite mera pedagogisk, då hade jag ju nu sluppit ha detta dåliga samvete...


Ingen i hela världen kan säga att de är lätt att vara förälder, speciellt inte om man absolut inte får sova...

Syskonkärlek på hög nivå! Alfred kröp ner hos Douglas i soffan i går kväll och somnade gått brevid varandra!! Mina små godingar!!!

8 kommentarer:

  1. Dåligt samvete är inget kul! Alla har vi sådana dagar tyvärr. Hoppas eftermiddagen blir bättre:)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilken tråkig start på veckan! Men man är inte sig själv till hundra procent när man har sovit dåligt.
    Ha inte dåligt samvete, även om det är svårt. Men alla har sina dåliga dagar, även barnen.

    Kram på dig gumman ♥

    SvaraRadera
  3. Han stannade va för jag tyckte jag såg honom vid förrådet bland hela högen!! Han trängdes o kivades bland alla andra om de bästa pulkorna och alla verkade på gott humör :) inga ledsna såg jag!! Kramar till dig!!

    SvaraRadera
  4. Ja det är inte alltid den pedagogiska mamman kommer fram när hon borde, men har man sovit dåligt eller inte mår bra så är det lätt att den arga mamman kommer fram, men jag är säker på att han hade det jätte roligt i pulkabacken.
    Hoppas att resten av eran dag blir bättre...Kram

    SvaraRadera
  5. En mamma i mängden24 januari 2011 kl. 12:46

    Barn kommer ju sällan med någon bruksanvisning tyvärr. Man är inte mer än människa och alla föräldrar brister ibland. Den som säger att den inte gjort det, har nog faktiskt inga barn. Man kan inte vara på topp jämt. Och ett dåligt samvete ibland är ju bara bra,..då tänker man till och bryr sig ju :). Ha det gott,..

    SvaraRadera
  6. SV: Tack söta du för att du håller mig sällskap i skaran för knäppisar :D
    Är detta ett tecken på att man borde kolla mindre på film kanske? Eller göra något med hjärnan så att den inte frammanar såna sjuka tankar?

    Ja stugan verkar superbra, man ser stranden och havet från den. Nära till allt typ, men ändå asvkilt och fint.

    Kram ♥

    SvaraRadera
  7. Du ska inte ha dåligt samvete vännen ♥

    Av erfarenhet vet jag att barnen oftast skrattar och har roligt 10 minuter efter att tårarna har sprutat. Din lille goding hade säkert jätteskoj i pulkabacken.

    Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!