måndag 17 januari 2011

Ortopedteckniska!

I slutet av november när vi var på lejonungen (privat barnmottagning) så fick vi en remiss till ortopeden pga av att Douglas har så ont i sina knän och har haft de under en ganska lång tid (4 år) Nu har han även börjat att springa väldigt illa. Så därför var vi på ortopedteckniska idag och passade ut ett par inlägg till honom! De var mycket att studera inne i rummet och Douglas hade massor av frågor om kroppen;-)!

Och vad är inte mysigare än att bara få ha mamma och pappa för sig själv ett tag;-) En liten fikastund på sjukhuset innan vi styrde kosan hemåt igen!

Även där påpekades det att han är väldigt överrörlig i sin kropp. Kanske inte alltid en fördel... Hans leder går att vända hur som helst på och gör då att han får ont i sin lilla kropp:-(

Nu har han iallafall fått ett par fina inlägg så att fötterna skjuts upp och knäna pekar inte längre in mot varandra. Det kan nog ta några veckor innan han vänjer sig vid att ha dem under sina fötter, men sen kommer resultatet garanterat att bli mycket bättre och han ska slippa all värk på nätterna!!!

4 kommentarer:

  1. Hoppas att det hjälper så att han slipper ha ont mer! Han njöt säkert till fullo av mammas och pappas odelade uppmärksamhet :-)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hoppas även jag att det kommer att hjälpa med inlägg. För Adams del så hjälpte det inte nåt, det blev bara mer besvär, men å andra sidan efter att han la av med dig så har han heller inte klagat så mkt över att han har ont.. Eller så kan det ha att göra med att han har vinterkängor på sig nu vilket ger mer stöd åt hans fötter. Ja vi får väl se när våren kommer om besvären kommer igen..

    Lycka till. Kommer säkerligen gå kanon.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas att det hjälper så att han slipper ha ont!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hoppas att det hjälper!! Känns inte bra att han ska ha ont nu. Då undrar man ju lite hur det blir i framtiden...

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!