måndag 3 januari 2011

Ett nytt liv....

Nu är det nytt år, ny vecka och ny dag. Nu ska jag ta tag i mitt liv på riktigt! Jag ska gå ner i vikt på riktigt, knyta på mej hårdhanskarna hårt så att de ej trillar av. Jag är sjukt motiverad till detta nu så de är bäst att ta vara på de nu;-) Mitt liv ska bli sundare, jag ska må bra, jag ska kunna gå i bikini i sommar utan att skämmas ögonen av mej.
Jag ska träna mer och laga massor av god mat till hela familjen, bara nyttig sådan givetvis. De jobbiga är bara de där sockerfällorna som ligger och lurar i varje litet hörn.. Men jag ska slå dem med mina hårdhandskar! Hej då gammla tjocka Karolin, hej smala snygga Karolin!!!;-)

4 kommentarer:

  1. Kul att höra att nån mer ska ge det ännu ett försök :) Jag väntar dock till jag ätit upp allt det goda här hemma. När det är slut är det slut, då blir det inget mer :) Vi får se hur det går! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Heja dig, du klarar det!!

    Jag är med dig, ska själv ta tag i det på allvar, en gång för alla. Tyckte inte alls om det jag såg i spegeln idag :(
    Kul, vi kan följas åt och peppa varandra!

    Massa kramar på dig ♥

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna att du lyckas !! Vilket jag tro definitivt att du kommer också.. Allt sitter i huvudet..
    Lycka till :)
    kramar Jennie

    SvaraRadera
  4. God fortsättning på dig =) å ett jätte lycka till, själv skulle jag behöva ta tag i mitt onyttiga liv, jag har gått upp över 20 kg sen jag slutade röka för snart 3 år sedan, men har ett enormt godis å sötsugsbegär ;( jag vet inte hur jag ska bära mig åt. Blir tokig snart.... Så har du några bra tipps å råd, lika dant om du har några bra å nyttiga recept får du gärna dela med dig ;) ha det gott å sköt om dig ! Många Kramar Katarina L. PS. håller tummarna för dig DS.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!