tisdag 11 januari 2011

Familjen annorlunda!

Såg ni familjen annorlunda igår? Älskar de programmet och förstår dom som är med! Ja alltså att de skaffar en massa barn. Hade jag fått välja så hade jag utan att tveka en endaste sekund skaffat en 4:a... Men nu måste man ju vara 2 för att göra ett barn, så då sket de sig ju...;-) Ja vi är lite oense om det... Alltså mannen och jag;-)

Visst verkar de vara kaotiskt i vissa av familjerna på familjen annorlunda, men vem har inte det fast vi bara har 3 barn;-)

Dock vet jag att med 3 grabbar i familjen så kommer vi ha fullt upp som vi kommer att ha. Allt ska flyta på och man ska hinna med dem man har... Men drömma kan man väl få?;-)

Jag tycker de är skit tråkigt att ALDRIG mera få uppleva en graviditet, att aldrig få föda barn (hur ont de än må göra). Jag är grymt avis på alla mina vänner som är gravida och som även nyss fått barn. De är något visst med den känslan som man inte kan bli av med....

Jag har tänkt väldigt mycket på de där? Varför känner jag mej inte riktigt klar med barna födandet? Kommer jag alltid att känna den där "känslan" att aldrig mera få uppleva detta. Är jag själv över att känna så här? Hur känner ni? Är ni helt färdiga eller kan ni tänka er att skaffa flera barn?

11 kommentarer:

  1. Härlig bild! :D
    Vi är väldigt olika på punkten med fler barn :P Jag vill inte alls ha fler, tycker nästan synd om vännerna som har nyfödingar och vill absolut inte vara gravid igen :D Hehe, tur att man är olika!

    Men jag är grymt imponerad av hur dessa familjer får vardagen att gå ihop utan att gå in i väggen :)
    Kramen på dig

    SvaraRadera
  2. Jag trodde jag var färdig. Trodde jag vid två oxå men när den lille blir runt 2 år där och allt går lite lättare, då blir jag så sugen så sugen:)
    Och jag äääälskar titta på Familjen Annorlunda!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle kunna ge massor för att uppleva en graviditet till. Dock är jag inte sugen på att börja om från början med spädbarnslivet igen, så den ekvationen funkar ju inte :D

    Kram ♥

    SvaraRadera
  4. Jag skulle gärna ha en liten nyfödd till :o). Men jag vill inte ha mer marn att skjutsa till aktiviteter och gå på föräldramöten åt. Så nej, det får nog räcka.

    Men visst känns det hemskt!!

    Stackars lille Alfred som är sjuk!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Jag kände som du innan jag fick mitt tredje barn(en riktig huligan) ska man aldrig mera vara gravid, föda barn, snutta och mysa med en bebis, men så när tredje barnet kommit ut och växt till sej lite sååå kände jag NU är jag färdig, nöjd med 3barn och det kändes såå skönt!
    Hoppas du kan känna det med annars får du försöka övertala mannen om ett fjärde barn! Lycka till!
    Kram ulle, en trogen bloggläsare

    SvaraRadera
  6. Gör som jag (eller som sambon rättare sagt SA att jag gjorde). Han somnade på rygg och jag fick som jag ville (en 3:a)... ;-D

    SvaraRadera
  7. Åh, Karolin...
    Vet precis vad du menar med att inte känna sig "färdig" med barna födandet...MEN!
    Oj oj oj så "färdig" man känner sig endel(de flesta!) dagar...
    Så nä du, här är det färdig-fött! ;-)
    Men känner du för en fyra så borde du inte ha så stora problem med att övertala sambon...=)
    Kram M

    SvaraRadera
  8. Jag känner precis som du, Karolin. Och ibland kan jag bara falla ihop och gråta över att jag aldrig mer ska få bli mamma. Men jag har ändå tröstat mig med att än är det inte försent, om jag skulle vilja (men innerst inne vet jag ju att jag ändå inte vill). Nu har jag kommit till det året då jag satt min gräns i ålder, och då känns det ont i magen. Men på något sätt så har jag ändå börjat känna mig lite mer lugn och tillfreds med situationen. jag vet att det kan kännas som en evighet till det är dags, men jag lovar dig, snart står du där med tre tonåringar på en gång!! Och då, då kan man snacka om ORO och RÄDSLA för att något ska hända de mest älskade. Jag Tror att det är bra att man inte då har många små att ta hand om samtidigt som man ska vara där för sina stora grabbar. I smyg längtar jag nu efter den tiden då jag ska få vara farmor, men jag hoppas ändå att det dröjer ;) Men tänk, om min äldsta ska gå i pappas fotspår så är det bara 2 år kvar!!!

    SvaraRadera
  9. Nej du är verkligen inte ensam Karro.....och då har jag FEM!!! Jag kommer ALDRIG att känna att jag är färdig och inte vilja vara med om en graviditet, en förlossning och första tiden med en nyfödd men jag känner mig fullkomligt nöjd med antalet barn. Jag tror nog att den känslan alltid kommer sitta i men då får man försöka tänka tillbaka på vad man har och var man fått vara med om och vara glad för det. Jag tänker numera låna andras bebisar och sedan lämna tillbaka när de börjar skrika eller behöver ny blöja :-) Nu är det MIN tur att "leva livet" och kunna hitta på saker utan en bebis i tutten :-D
    Kram
    Angelica

    SvaraRadera
  10. Å jag känner precis som du. Som det är just nu så ska vi inte ha fler. Men vet inte riktigt hur jag ska klara av att inte få uppleva en graviditet till, därför kan jag inte säga att vi definintivt inte kommer att skaffa något mer barn.
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  11. Jag har alltid tänkt att jag vill ha stor familj. Så nu när man har 3 så känner jag att jag måste få en liten nr 4. Dock har jag pcos så jag har ju svårare, de andra har jag fått tack vare lite hjälp ifrån doktorerna..Men nu ska jag jävlar i mig gå ner i vikt för jag vill ha hjälp & känner att jag iallafall måste gå ner till vikten som jag fick hjälp sist av gyn & dit är det 9 kg...
    Men jag har sagt det att vi måste åtminstone försöka 3 ggr med hjälp (3 månader) men funkar det inte då så lägger vi ner det. Då var det inte meningen..

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!