fredag 21 januari 2011

Fullmåne...

Fabian+fullmåne är ingen god kombination... De är iallafall vad jag inbillar mej nu när Fabian vägrar sova på nätterna...
Jag är så trött så ögonen blöder, men de är absolut inte Fabian. Han har haft ännu en vaken natt, denna gången höll han i att vara vaken i över 2½ timme:-( Han är sprudlande glad på nätterna och han hoppar av glädje...
Utanför sovrumsföntret ser jag en STOR fullmåne som lyser in mellan persienerna och tror mej veta att de är därför han inte kan sova...?

Och när man väl sover gott på morgonkvisten då ringer telefonen och frågar efter Alfred... Alfred!! Hallå klockan är 7 på morgonen, nej han ligger och sover. Varpå en röst i andra ändan frågar om han inte ska komma på jobbet idag?? Snacka om att jag blir förvirrad;-) Vi redde till slut ut att de måste vara en felringning...;-)

Nu hoppas jag att det är fullmånen som spökar och att vi slipper den nu på ett tag... Jag vill soooova på nätterna!!

Är det bara en inbillning man har att man inte kan sova vid fullmåne? Eller har det något med jordens dragningskraft att göra?! Hmmm får nog ta reda på lite fakta om detta så jag kan hålla honom vaken extra mycket på dagarna så att han blir slutkörd dom nätterna som de är fullmåne! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!