fredag 21 januari 2011

Lunch!

Kände att min kropp gick ner på extrem sparlåga och hela kroppen började må dåligt... Jag har knappt intagit någon kolhydrat under några dagar så därför betedde den sig nog så här konstigt.... Och summan av de är ju bara att gilla läger, eller inte. De funkar inte att gå på sparlåga när man har 3 kids att ta hand om....


Så därför lagades det nyttiga pannkakor till lunch och jag mår redan mycket bättre och humöret börjar nå sin topp igen!!

Jag gjorde smeten av ägg, mjölk, dinkelmjöl och grahamsmjöl och det blev smaskens! Till det hade jag bär och keso! *mumma* De andra fick lyxen att äta sylt och grädde till och märkte ingen som helst skillnad på pannkakorna!

5 kommentarer:

  1. Oh pannkakor, älskar!!
    Kanske man ska prova sig på de där.. nyttiga pannkakor, lät gott iaf :)

    Ja vi var ju hos doktorn i onsdags bara för att kolla så de inte är något allvarligt och han hittade då inget! Men hon har fortfarande feber, om än något lägre! Skönt.. men så hostar hon väldigt illa med nu :(

    Många Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Mmm va gott!!! Själv har jag lagat veronicas fisksoppa idag igen :) o den innehåller ju inte heller några kolhydrater.... Smaskens!!!

    SvaraRadera
  3. Ser gott ut!!

    Ha en mysig fredag
    Kram

    SvaraRadera
  4. Testa kesoplättar, det är riktigt gott! Kan du käka med frukt till eller bär :)

    Kram ♥

    SvaraRadera
  5. Smaskens! Kanske ska prova dom och se om dom går hem hos mina barn oxå.
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!