torsdag 22 maj 2014

Vilken härlig kväll!

Vädret är helt amazing, 28 grader har temperaturen varit upp idag och jag har svettats som en gnu.. Min kropp bara skrek efter ett kallt bad och minimalt med kläder... Det är INTE skönt att jobba med långbyxor och stora arbetskor när det är så här varmt, men NEJ jag klagar inte på värmen inte, men varmt är det;-)
Så fort jag kom hem slängde jag av mej allt och for in i duschen och duschade iskallt, ljuvligt skönt!
Slutet av maj månad och det är sån här toppensommar redan nu, måtte det hålla i sig tills i slutet av augusti så man får njuta av värmen och solen när även semestern kommer!
Ikväll har vi träffat Douglas klass! Spelat brännboll, grillat, gått tipspromenad och lekt!
3:e året som vi träffas så här innan sommarlovat, traditioner är till för att hållas och det är sååå kul!
Douglas har verkligen världens bästa klass! En superbra sammanhållning och alla får vara med alla, måtte detta hålla i sig enda tills de slutar 9:an!
Under brännbollen hejjade alla på alla, skrek allas namn och klappade i händerna, det är verkligen lycka för både barn och föräldrar att både se och höra!
Vädret gjorde ju sitt till, alla barn sprang runt och lekte med alla och alla syskonen fick vara med! Dom var lite som en ko som kommer ut på grönbete för första gången;-) Sprang som små galningar;-)
Douglas och Fabian kämpade på brännbollen, men Alfred han valde istället att hänga i lekparken;-)
Barnen mot de vuxna och jag gjorde ett frivarv! Ja jag vet, det var bara en lek och vi vuxna skulle ju förstås inte ta i allt vad vi hade.. Men jag kunde ju förstås inte låta bli;-)

De är fortfarande över 20 grader varmt här och alla fönster står helt vidöppna för att få in lite luft! Barnen svettas som små kaminer där de ligger i sängarna och sover och jag borde städa, men jag vette sjutton om jag orkar. Är genomsvett bara av att sitta ner;-)
Måtte solen och värmen hålla i sig hela helgen, gör den det ska jag absolut ta årets första dopp ute det lovar jag!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!