måndag 12 maj 2014

En intensiv och effektiv helg!

Jag har valt att inte blogga den här helgen! Självalt och att så svårt att hålla tassarna härifrån, men ibland behöver man en liten paus!;-)
Nu är jag dock back igen! Nä mer än 2 dagar får det absolut inte gå, för då skriker bloggsuget enormt inom mej;-)
I fredags blev vi bjudna till våra älskade vänner Hanna och Affe (som oxå var ett av våra värdpar på bröllopet) Vi har knappt träffas under vintern och våren pga av olika aktiviteter hit och dit och alla har varit upptagna hela tiden! Men i fredags fick vi äntligen till en underbar dejt med dem!
Jag hade på mej min älskade tunika från Plain Vanilla som jag bara älskar! Känner mej alltid vacker i deras kläder!!
 Vi drack bubbel och rosé i massor! Det var ljuvligt gott och har man de bästa sällskapet så rinner det ner så där extra lätt ner i strupen;-)
Som sagt, älskade vänner i vått och torrt;-)
Livliga diskussion under kvällen, allt från politik till vikt och hälsa! Åh va jag älskar alla dessa diskussioner;-) Dock är jag noll insatt i politik, så där satt jag faktiskt mest och lyssnad! Jo då, jag kan faktiskt lyssna och inte bara prata;-)
Vinet flödade sa jag va? Jo jo minsann.. Jag sjöng oxå lite för dem när Sinead o'connor; nothing compares to you flög ur deras högtalare! Ja jädras va bra sångröst man har när man har lite vin innan för västen och jädrar va bra den låten är;-) Och jo jo, på både instagram och fejjan fick min lilla trudilutt vara med och ja, de bjussade jag förstås på! *ok, nu skäms jag kanske lite, men inte just då;-)*
 Efter 6 timmars skönhetssömn vaknade jag till jordens huvudvärk och en gnutta sliten.. Så klart var det ju för lite sömn som ställde till huvudvärken och slitheten i min arma kropp;-)
Flytt stod på dagens schema! Vi hjälpte Jonas bror och familj och flyttade och det var nog vår räddning från att inte bli sämre av vår kära dos av sömnbris;-)
Alla hjälpte till, stora som små och det var så härligt att se kussarnas härliga sammarbetsvilja!
 På kvällen skålade vi in den lyckade flytten med Krille och Annelie och den där huvudvärken var som ett minne blått! Jo jo, dom där hjärnsellerna som försvann under fredagens vinkväll gjorde nog att jag glömde hur sliten jag var på morgonen och bubblet var lika gott på lördagen som fredagen;-)
 *harkel* Har man flyttat en hel dag så liksom suger det här med att surfa lite på sina telefoner när rumpan landade på stolarna på kvällen;-)
Söndagen innebar STORSTÄDNING de lux! Jag fick verkligen blodad tand av flytten på lördagen! Ja för jädrar i min låda vad effektiva vi var igår! Alla rummen på nedvåningen fick sig ett grundligt städ från topp till tå och alla garderober rensades ur!
Den här högen av kläder kommer från Fabians garderob, den som jag rensade för bara några månader sedan.. Alltså han växer verkligen som ogräs vår lilla 4-årig! (Någon som behöver/vill ha använda barnkläder i str 98-104/110? Skrik till!)
Jag grät oxå en skvätt.. (ja dagen innan mens..) Alltså vi har verkligen INTE små barn längre.. Ja det gör ont att inse...(Ja en 4:a vore väl härligt;-))
 Alltså mina garderober är verkligen katastrofala... Dra mej baklänges på en liten vagn. Jag behöver vekligen inte köpa mer kläder, verkligen inte! Att det ska vara så svårt att förstå.. Jag har ju lite svårt att rensa ur mina kläder, men hör och häpnad. Hamstern i mej slängde ur masssor så nu är det ordning och reda i mina garderober! Jag hoppas jag nu kan försöka hålla det så, ja enda tills jag får den där drömgarderoben som jag så länge har drömt om.... (Förmodligen kommer dom inte att hållas så fina mer än 2 veckor om jag känner mej själv, att det ska vara så svårt med ordning och reda?;-))
 När jag städar så liksom yr grejerna omkring mej och det är grejer ÖVERALLT! Men jädrar va bra resultaten bli sedan, ja iallafall efter 8 timmars städ!;-)
Kläder, dukar, sängkläder och annan skit har nu fått flyttat ut till förrådet tills vidare! Ja alltså tills vi orkar ta tag i skiten där ute;-)
Vet ni? Jag mår så där härligt gött när jag varit så intensiv och effektiv på helgen! Och att jag slängt och rensat så mycket! *klappar mej själv på axeln*

3 kommentarer:

  1. Hade görna tagit emot kläderna men bor långt bort......

    SvaraRadera
  2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=478504465616212&substory_index=0&id=209272569206071

    SvaraRadera
  3. Jag älskar också att rensa. Ett tips som du kan göra med den där klädhögen är att sälja den på nätet, det brukar jag göra när jag rensat. Det finns sajter som är gratis, typ http://citiboard.se/ , där det inte kostar något att lägga upp en annons. Ett tips bara!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!