söndag 18 maj 2014

Like old day´s!

Igår hämtades motorcykeln hem från sitt vinterförvar! Den stackarn som inte kört många mil på dessa 9 år som vi haft barn!
En liten pyttetur för 2 år sedan fick vi ihop då tillsammans, annars har den som tur är vädrats lite med Jonas farbror på!
Vi har varit i valet och kvalet om den skulle säljas. Den har till och med varit ute för försäljning, men jag har ändå tyckt att vi nog inte borde sälja den. Ja för en dag kommer ju "vår" tid tillbaka där vi bara kan dra ut på en tur en fin dag utan att behöva fixa barnvakt och då skulle vi ju ångra ihjäl oss om vi sålt pärlan förstås...
*skrattar hystersik så tårarna rinner* Kolla in Jonas moppemusch... Skulle vi blivit stoppade av polisen så hade dom nog inte blivit så rädda för att vi vore hells angels eller någon annan liga;-) *mohahaha*
 Så igår blev det liksom like old time´s! Vi drog ut på en liten tur till Värnamo, åkte gamla vägar och bara njöt med vinden i ansiktena! Sååå njutningsfullt och härligt!
Jag har suttit där bak många år och mååååånga mil under alla år vi varit tillsammans! Jag har till och med övningskört i många år och tanken var att jag en dag skulle tagit MC kort, men så kom det 3 små pluttar och det här med att ta MC kort kom lite i skymundan... En dag kanske jag åter tar upp det här med att köra MC, en dag!;-)
 Vi stannade till på ett fik och bara njöt av kaffet, tystnaden, bullen och att bara kunna sitta ner och prata som 2 vuxna! (Ja det händer inte allt för ofta numera, tyvärr)
 Jag och Jonas fick verkligen blodad tand för det här med att köra motorcykel igen! Nästa tur får absolut bli snart igen!
Våra kära barn är livrädda för motorcykeln.. Skriker så fort den mulrar igång och vägrade åka.. Men efter att den varit hemma hela dagen så kom Fabian till slut krypandes och rädslan släpptes och han åkte sin premiärtur!;-)

1 kommentar:

  1. haha !!! Sköning !!
    Du är ju som klippt och skuren för att sitta på den där hojen ;)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!