fredag 23 maj 2014

Tanken slog mej liksom...

Fredag kväll och här sitter jag framför aktuellt på övervåningen i stekhettan.. Ja varför? Helt plötsligt blev jag ensam här, alla barnen sover och dom ville förstås kolla på TV istället för att "bara" sitta ute på altanen och njuta;-)
Jonas är borta ikväll, så jag och grabbarna har haft fredagsmys själva!
Värmen hänger fortfarande i och det är verkligen VARMT! Så jag pallade inte att laga någon mat, nä ibland får man vara lat;-) Dessutom gör min hals ont och min kropp värker, nä jag vill verkligen INTE bli sjuk i den här värmen...
Fredagsmys ja och mat! De blev hämtpizza och vi satt ute och åt! Perfekt ju, där kan barnen sitta och "slafsa" bäst dom vill och alla pippi fåglar blir skitglada för alla matrester som ramlar ner på backen, rena festen för dom ju;-)
När vi kom hem slog tanken mej: Herrejesus, det var minst 35 grader varmt inne på pizzerian och jag undrar just hur mycket svett, baciller och andra goda grejer som framkallas när hettan är värre än en ugn? Mmm, nä jag kanske borde slå bort den tanken, annars lär vi nog få veta det inatt om vi fått i oss några goda mysiga snuskiga härliga baciller som kommit med värmen.. Ja ja, den som lever får se;-)
Apropå snusk och baciller.. Hör med ett öra på aktuellt, de handlar om de danska köttet.. Fy bubblan. Ja jag erkänner, jag har köpt dansk kött ibland. Men ALDRIG mer, aldrig!!! *spyr nästan en gnutta*
Jag måste tipsa om detta underbart goda rosévin! Vi drack det hos Hanna och Affe för 2 veckor sedan och de rann ner som saft! Lättdrucket, mild smak, skön smak, svalkande, en härlig eftersmak och lättdruket! Dessutom är det ekologiskt, vilket är ett plus i kanten! Billigt oxå, 199 pickadoller för en box!
Nu ska jag ta mej några klunkar till av detta goda och sedan sjunka ner med mitt halsont i soffan och svettas ut skiten! VÄGRAR BLI SJUK, VÄGRAR!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!