måndag 19 maj 2014

Rapport:

Av veckans träning!
Jag har kommit in i ett gött flow av träning! Dock blir det kanske inte lika mycket träningstillfällen som jag egentligen är mitt mål! Jo för mitt mål är att göra något varje dag. Men nu tar jag det liiite lugnt i början med tanke på att jag tror kroppen inte mår så bra om jag går ut allt för hårt som jag har en tendens att göra, de sliter ju ändå ganska mycket att ligga i och springa... Men allt är bättre än inget och veckan som gick fick jag ihop:

Tisdag: CT = 1 timme, längd: 13,45 km, tempo: 4:28
Onsdag: Löpning: 45:40 min, längd: 7,73 km, tempo: 5:54
Fredag: Löpning: 20:53 min, längd: 3:48 km, tempo: 6:00
Söndag: PW: 48:27 min, längd: 5,71 km, tempo: 8:19

Efter dom här veckorna när jag har rört på mej mer än vad jag har gjort under vintern så känner jag redan att jag mår så mycket bättre! Sover bättre, är piggare, tänker bättre, fokuserar bättre, gladare och mycket mycket mer, ja listan kan bli lång av postiva saker!
Så klart är mitt mål att slå dessa aktiviteter den här veckan! Ja att tävla mot sig själv is da shit för mej! Jag blir peppad och hur trött jag än må vara när jag kommer hem så drar jag på mej löpardojjorna och ger mej ut på en tur trots väder och vind! Eller ställer mej på min kära CT och trampar! Ja för den sliter inte så mycket på kroppen, men ändå ger en suvären träning för hela kroppen och kondisen!
Ja för jag måste ju bara slå det som jag har gjort veckan innan, tävlingsmänniska som jag är;-)
Som igår tex... Regnet öste ner från himlen och vi, jag och min kära vän Veronica gav oss ut på en snabb PW! Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder.. Och jag kan nog hålla med, för jag var blöt ända in på trosorna när jag kom hem! Men så skönt efteråt och då kunde jag äta min efterätt med gott samvete (ja även om jag förbrände en bråkdel av vad den bakelsen så tog jag mej ändå ut!;-))
By the way... Jag känner att jag måste sikta på något, ha något att träna mot. Så jag och Jonas har tänk anmäla oss till midnattsloppet som går av stapeln i augusti i Göteborg! Mitt första lopp som vuxen, men någongång måste ju vara den första!;-)

4 kommentarer:

 1. Ja kör på midnattsloppet, jätteroligt lopp!!

  SvaraRadera
 2. Du är såå bäst som er dig ut i alla väder.'Kram

  SvaraRadera
 3. Jag löpte Göteborgsvarvet för andra gången i lördag. Kom i mål och slog förra årets tid med ca 6 minuter!! Jag har två lopp till inbokade ett i juni och ett i juli innan jag tänkte avsluta med midnattsloppet i gbg. jag löpte det förra året och det är ett himla härligt lopp!! En grym mördarbacke men mitt i stan med många åskådare. Det blir som GBGvarvet fast i miniformat! Kanske ses vi där!!
  Maria i Ubby (taenbild)

  SvaraRadera
 4. Glöm inte stykreträningen kära du så du inte skadar dig. ♡ Du är grym. Kul att se att du fått till flowet
  Härligt! Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!