torsdag 29 maj 2014

Grattis älskade unge!!

För 6 år sedan vid den här tidpunkten låg jag på uppvaket, jag hade precis blivit ihopsydd från munnen ner till tårna. Nä kanske inte så illa, men nästan;-) Min lilla bäbis låg uppe på avdelningen med Jonas och jag hade inte träffat honom sedan han föddes. Jag ville bara upp till honom, mysa och njuta av det nya underbara livet!
Den 29 maj, en supervarm försommar morgon klockan 05:40 föddes en underbart söt gosse på 4880 gram och 56 cm lång, med världens dubbelhaka och som kom och gjorde världen med storm! Flera tuffa dygn väntade och han var en KÄMPE!
Det lilla livet som hade livsglädje från början och som redan vid 8 månaders ålder klättrade på allt han kom åt... Mer vild än tam;-) Han har haft änglavakt sedan sin allra första stund i livet kan man nog säga!
Idag fyller Alfred 6 år! Han började dagen med att vakna 5:20 (!!!) och vaknade på helt fel sida, arg som ett bi och tusen tårar... Tyckte att vi minsann kunde ha vaknat innan honom och gått upp och grattat han med paket och sång. Nu blev det inte så, är man piggare än tuppfan själv, ja då blir det så här...
Men paket och sång kom bara efter en stund och den bästa presenten en 6-åring kan önska sig, en ny CYKEL!!! Och de dåliga humöret och tårarna blev ett minne blått!
Så lycklig!!
Klockan 6:15 såg det ut så här, då hade Alfred cyklat runt kvarteret 2 gånger i full fart!;-) Han och fåglarna kvittrade i kapp och jag slår vad om att vi just nu har världens lyckligaste 6-åring!!
Efter frukost blev det tårta och ännu mer sång när kussarna och farbror och faster hade vaknat! Idag vankas det visst hemligheter från kussarna, farbror och faster! Det här kan bli en perfekt dag, det är jag helt säker på!
6 år! Herre min tid, kommer ju för sjutton själv ihåg när jag var 6 ju... Vart tar tiden vägen???
Grattis älskade unge på din dag!!

3 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!