tisdag 6 maj 2014

Att försöka omvända den dåliga energin...

Rövtisdag... Varför är oftast tisdagar så där fruktansvärt jobbiga.. Nä jag röstar på att vi stryker tisdagar från almanackan helt enkelt för att bli av med den stora trubbeldagen!;-)
Energin har sugits ur mej, den väldigt dåliga och jag som lovat mej själv att bli bättre på att inte svära så in i baljan mycket har nog svurit min ranson för hela detta året på bara en dag.. Det var både svordommar och könsord som hoppade ur min mun...
Alltså det här med vuxna människor och att bara skylla ifrån sig, hitta rätt på den som har gjort fel, och VEM som har gjort felet och bara håna... Jag blir så arg så jag kokar inombords... Varför? Lär man sig inte det redan vid mammans bröst att man ska vara tillmötesgående och inte skylla ifrån sig? Och att definitivt inte håna andra? Vad vinner man på att ständigt leta rätt på vems felen är? Nä det där fattar jag inte riktigt... Det är iallafall vad jag är uppvuxen med och det är det vi, jag och Jonas präntar in i våra grabbars huvuden, att INTE skylla ifrån sig och att vara tillmötesgående.. Och så som att säga tack och FÖRLÅT... De orden verkar det som om vissa på vår runda jord har väldigt svårt att ta in i sin mun... Eller att helt enkelt bara ge ett leende, hur svårt kan det vara???
Och att det här med att ge och ta... Jag ger så in i baljan mycket nu och har gjort under hela året, men icke det snålas väldigt mycket på att ge tillbaka...
Nä en dålig jäkla tisdag helt enkelt...
Jag försökte omvända den dåliga energin när jag kom hem! Jonas och jag drog på oss löparkläderna och gav oss ut i de piskande regnet! En kort runda på 3,5 km i joggingspåret med en herrans massa backar upp och ner. Men vet ni, jädrar va det hjälper! Rensade hjärnan och fick ut min aggression och blev glad och positiv igen!
Svettig, rödmossig i hela ansiktet, men så mycket härlig energi!! Och NEJ väskorna är fortfarande inte upp packade från helgen, men dom är på G upp. En väska kvar bara!;-)
Alltså jag bara älskar att vara "hare". Få springa först och bli jagad! Höra fotsteg långt efter mej. Det gör mej peppad och jag bara måste springa ännu fortare;-)
När vi kom hem kördes lite "hemmaövningar" med kroppens egna vikt! Man blir stark i hela kroppen och jag älskar att utmana mej själv, så som att öva upp sig och bli bra på något. Så som att stå på huvudet... Jag vet att jag står helt fel och att jag ska balansera på underarmarna och att jag inte ska hoppa upp så fort.. Men jag övar och snart kanske jag klarar det! Klarar att stå med tårna i topp, helt rak i minst 10 sekunder!!
Övning ger färdighet, förhoppningsvis;-)
Nu känner jag mej positiv, glad och skönt trött i kroppen och imorgon är en annan dag som jag hoppas morgondagen INTE suger så in i baljan mycket dålig energi från mej som dagen gjorde!

3 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med, stryk alla tisdagar. Men visst känner man sig på bättre humör när
  man har tränat. Här har vi också varit ute i regn och blåst och sprungit, gick trögt idag.
  Ha en skön kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Sätt knäna på armbågarna och sträck upp dom där i från!

  SvaraRadera
 3. Fan vad bra Karro!! Du är så grym. Keep up the good work. Övning ger som sagt färdighet och jag vet ju att du är envis ;) Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!