lördag 31 maj 2014

Lata dagar!

Vi kör på lata dagar och njuter här och nu tema kan man nästan säga! Helt underbart har vi det! Sover, sover och sover, andas, pratar, springer, dricker masssssor av rosé (Jo då, för tydligen hade jag och Annelie druckit ur en hel Kicki Danielsson festis, förlåt menar bag in box i torsdags kväll och igår gick en halv till... Kanske inte så konstigt att jag kände mej en gnutta trött i huvudet igår morse;-))
 Vi äter gott, vi äter HELA tiden, vi fikar, vi pratar och så äter vi lite till!
 Vi springer och vi springer fort! Slog lite rekord när jag sprang med mästerkvinnan Annelie häromdagen och sprang på medelhastighet 5:16 i snitt tempo! Vi var uppe i snitt tempo 4:58 ett tag och helskotta va fort det gick! Gissa om jag kände mej lycklig efteråt som klarade av de tempot! Älskar att springa med "haren" Annelie!!
 Barnen badar, men inte i havet. Nej i en iskall slang, skrikandes och skrattandes! Alltså det här är pinsamt, men jag har inte varit nere vid havet en endaste gång på dessa dagar, skämmas borde jag...
Vi har gått långa promander, njutit och motionerat! Är de inkomster så ska inkomsterna oxå ut som blir utgifter! Ge och ta. Men just nu leder nog allt som jag stoppat i min mun under dessa dagar ganska så rejät mot vad jag har motionerat...
Att  få grilla sitt godis klockan 21:30 en härlig sommarkväll! Härligt! Synd bara att de äckliga knotten har gjort världens invasion och är precis tokiga och kryper in ÖVERALLT på hela kroppen. Dom förstör mycket, jädrit mycket... Så nej man vill inte vara ute på kvällen.. Tydligen är dom även framme nu, så barnen vill INTE vara ute.. SYND..
Efter en lååång och skön sovmorgon blev det frukost framför TVn! De är bara i stugan man får göra sån, ja äta framför TVnt;-)
Lata dagar, åh va jag älskar detta!
Idag blir det förmodligen ännu en lat dag! En lat dag utan varken planer eller några måsten! Vi njuter, njuter i massor! Lata dagar när dom är som bäst!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!