onsdag 14 maj 2014

Jag erkänner, jag är en periodare....

Och det står jag för....
Och så här lycklig är man efter kvällens löpartur på 7,73 km i ett perfekt tempo, svettig och så där härligt rödmosig i ansiktet!;-)
Det är verkligen inte lätt att få ihop allt.. Den här vintern och våren har varit sjukt stressig och jag har tillbringat många övertidstimmar på jobbet, haft mängder med aktiviteter med barnen. Har man hus, ett heltidsjobb, en man som jobbar mycket och 3 kids. Ja då är det inte alls så lätt att få ihop den där dyrbara tiden till att träna... Mörkret som har legat över oss så länge har dessutom gjort mej sjukt omotiverad till att träna så där hårt som jag vet att jag mår bäst av..
Men nu är det ljust ute, mycket lugnare på jobbet och många aktiviteter har sommar uppehåll och då kommer det där härliga suget efter att träna igen!
Jag vet, man ska inte skylla ifrån sig om saker och ting och att träna finns det ALLTID tid till.. Jo kanske, men vem fan tackar en om man tvingar sig till att träna fast man knappt orkar stå på benen och stressar ihjäl sig?
Äsch nu lämnar jag det och skryter (ja skryta bör man och jag skiter blankt i jantelagen;-)) istället med att tränings suget åter har börjat härja i min kropp sedan några veckor tillbaka och det har blivit några småturer i jogging dojjorna och långpass på CTn!
Ikväll fick jag till ett sånt där skönt pass i skorna i det perfekta löparvädret med lite duggregn och luften full av syre!
Min tanke var att jag skulle springa 5 km, men när jag sedan sprang förbi våra härliga vänners hus i skogen och Jouline hoppar ut genom dörren och ropar: -Hejja, hejja! Ja då blev jag så sjukt peppad att jag sprang hela rundan runt!
Pannbenet fick jobba lite där mitt på och mitt andra namn är ju envis! Hade jag inte varit envis, hade jag förmodligen gett upp där vi 5 km...
Hade ju som mål på nyår att springa 1 mil innan april månad... De sket sig rejält. Men nu siktar jag på nya friska mål och det är att springa 1 mil innan semestern börjar och då helst på under en timme!;-) (Har ju sprungit en mil förr, men inte under en timme då..;)) Kommer mitt härliga löparflow att hålla i sig så här som det gör, så ska jag nog minsann klara det!
Sa jag att mitt andra namn är envis och att jag är periodare i träning?;-) *fniss*
Jag säger: -Jag heter Karolin och jag är periodare i träning och det står jag för!
Ni säger: -Hejja Karro, alla är vi olika och tur är väl det!;-)
Lovar att jag kommer att somna ovaggad ikväll och jag lovar nästan att jag kommer att ha så där skön träningsvärk i benen imorgon! Kanske kommer jag att få ringa bärgaren som får baxa upp mej ur sängen imorgon bitti;-)

3 kommentarer:

  1. Härligt. :) jag tog min första mil för en vecka sedan. Hade det inte vart för onda knäet så hade jag tagit den under timman. Men det får bli nästa mål. Bra sprunget. :) kan meddela att jag oxå är periodare :))
    Så känn dej inte ensam ❤️

    SvaraRadera
  2. Härligt, heja dig!
    Och tack för din fina kommentar hos mig :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!