tisdag 6 maj 2014

Fruktstång!

Fruktstånd, eller nä fy fasen vad skriver jag.. FRUKTSTÅNG ska det förstås vara! ;-)
Små söta och goda små stänger som är fylld med frukt, bär och nötter! Ett perfekt mellis eller att ha med i väskan när de där fruktansvärda suget skriker i kroppen, eller när hungerkänslorna kvider och det är 2 timmar kvar till lunchen...
Bara att plocka fram dessa små sötingar och mosa in i munnen! Eller varför inte ge barnen dessa! Perfekt liten mättande sak om de inte vill äta den där bananen som de totalvägrar.. De liknar ju faktiskt en söt liten godis!
Jag älskar dem och de är perfekta till mitt 3-kaffe på jobbet!;-) Finns dessutom i olika smaker, så som blåbär, jordgubb, päron, nötter och banan! Så man tröttnar absolut inte på smakerna!;-)
Nyttiga? Jo de ska dom vara, lika nyttiga som att mosa in en banan om inte nyttigare om man tittar på kalorierna.. (Ja själv kan ju inte räkna ut sånt, men har fått de bekräftat från en kär vän;-))
5 stänger per förpackning  för 20 pickadoller och jag hittade dem på ICA maxi! Gissa om jag bunkrar upp mitt lager varje gång jag är där;-)

3 kommentarer:

 1. Tack för tipset, perfekt ju!

  SvaraRadera
 2. Vilket Ica Maxi? Kollade i Jkpg å där fanns det inte =(
  Frida

  SvaraRadera
 3. Och jag min snuskis tyckte det stod "fruktstånd" och började fundera på bananer. Hah jag är nog trött idag! Men jag får hålla med om fruktstängerna är mycket goda!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!