tisdag 13 maj 2014

Att hjälpa naturen lite på traven!

Solen lyser med sin frånvaro och hade man blivit solbränd av allt regn som vräker ner från skyn dagarna i ända så hade jag fått behålla min underbara solbränna från Teneriffa...
Ja ja, nu ska jag absolut INTE klaga, för jag har verkligen fått behålla den ljuvliga bruna tonen på min kropp för vi har ju haft en ljuvlig vår!
Men med bara regn i några veckor gör att brunheten försvinner snabbare än snabbast från min kropp, eller ja iallafall ansiktet... Pigment har jag, men brunheten vill liksom inte stanna kvar där lika länge som jag vill;-)
Så nu hjälper jag liksom naturen lite på traven om man säger så! Jag använder mej av brun utan sol och shit va bra det är!
Jag använder det mest i ansikte, hals och bröst, det är där som iallafall jag tappar mest färg (ja eller i ansiktet i allafall!)
Måste tipsa om den här grymma spraytanen från vision harecare! Superlätt att spraya på och sitter superbra och som varken klibbar eller blir falmig! Torkar in lätt och smidig och luktar gott! Säljes hos välsorterade frisörer! Jag använder mej oxå av dove, brun utan sol och det är oxå kanonbra!
Och JA, jag känner mej mycket piggare och fräschare när jag har färg i ansiktet! Jag gillar färgen brun helt enkelt!!;-)

Och NEJ jag är inte så vit på handen som det ser ut, så klart är det blixten som gör det;-)!

1 kommentar:

  1. Vilken fin och fräsch färg du fick av din spray tan. Har testat lite olika brun utan sol, men aldrig den här. Får allt kolla efter den. Håller helt med dig om att man känner sig lite piggare om man är lite brun =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!