söndag 25 maj 2014

Alla mammors dag!

Idag är det mors dag! En egen liten dag för oss alla mammor! De måste nästan vara de bästa som någon någonsin har kommit på! Ja att få en hel dag helt för sig själv och att sedan dessutom få paket (fick trosor, en underbar plånbok och supersnygg necessär/väska), frukost, pussar, kramar och teckningar när man vaknar. Jag älskar det!!
Att dessutom just jag har fått den stora uppgiften här i livet att få bli mamma till just mina älskade grabbar, det är ju bara sååå fantastiskt! Att jag har fått den stora uppgiften här i livet att vägleda våra älskade gossar, ge dem råd, trösta, gnälla på dem, få kärlek, ge dem kärlek, älska dem, bli älskad tillbaka och så mycket mer som just en mamma bara kan få uppleva! Tack för att just JAG fick bli deras mamma!
Att jag sedan började min morgon med att vara fredsmäklare till dessa 3... Ja det är ju sånt som hör till... Jag slog upp mina brunmelerade ögon strax efter klockan 8 och då vaknade mina öron av krig på övervåningen... Jo då dessa boys kan dom, undra bara när krigen ska sluta? Eller så kanske detta bara är början på ännu hårdare slag och ord??
Igår kväll kände jag inte alls för att laga mat, så vi ringde till mamma och bjöd ut oss själva! Perfekt att göra så ibland;-)
Vi passade även att fira min underbara mamma då som även hon fick paket i form av en underbar ljusstake/lyckta från lillmärtas skafferi! Grattis VÄRLDENS bästa mamma!!
 Regnet som hade öst ner hela dagen tog slut och vi fick en fin kväll med lek, mys och bus! Mammas hundar är tokiga i bollar och ett tag körde barnen och Jonas; hundarna mot människorna på fotbollen;-)
Dom hade en supporter som bra gärna hade velat varit med, nämligen baggen! Han stod och tittade med glädje på bollen som får omkring på gården och bräkte likt en hes gammal alkoholist;-) Tur kanske att stängsel var i vägen, annars hade nog risken varit att hans huvud hade suttit i någons rumpa...;-)
 Småbröderna lekte med vatten och stenar. Samarbetet var på topp ända tills de plötsligt blev fight VEM som hade tagit mest vatten... *suck*
Jag och Douglas passade även på att leka fotomodeller! Vi älskar att posera framför kameran! Kul att han lyckats ärva något efter mej med tanke på att han ärvt nästan allt annat efter Jonas;-)
De är verkligen sååå härlig miljö att fota i där, så hade man haft en "riktig" kamera (nä jag har ännu inte köpt någon och jag vet, det är ett jävla tjat på mej och att jag vill ha en ny kamera) så hade det blivit riktigt grymma bilder, de är jag säker på!
Djur djur djur i alla olika former och i alla hörn hos mamma! En del fick lite mer mys än andra om man säger så...;-)
De konstiga är: Jonas som inte gillar djur så himla mycket, alltid alltid bara MÅSTE dom komma till just honom och mysa ner sig, märkligt;-)
 Vi avslutade kvällen med slötittande på fotboll! Ja ni hörde rätt, fotboll(!!!) De var visst någon final och ett av lagen vann med 3-1... Jo ni ser, så intresserad är jag;-)
Alfred bad om att få gå och sova riktigt tidigt... Klockan 20:30 var det god natt för honom och han sov sig sedan igenom hela kvällen tills idag på morgonen när han som sagt var uppe innan självaste tuppfan själv och väckte sina trötta bröder med lite krig...;-)

Nu ska jag vinka av Douglas och Fabian som ska åka till sin morfar i Varberg över dagen på en blixtvisit! Alfred ska få sina föräldrar helt för sig själv idag! De är inte ofta de händer, men det är nyttigt!!
GRATTIS ALLA UNDERBARA MAMMOR UTE I VÄRLDEN; NI ÄR BÄST!!!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig mors dag! Och härlig helg överhuvudtaget. :)

    SvaraRadera
  2. Tack själva för en underbar kväll<3

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!