tisdag 27 maj 2014

Säg hej till min nya vän!

I fredags kväll kom Jonas hem med min nya vän som jag har längtat sååååå mycket efter sedan den dagen jag fick honom! Ja för det var ju några dagar sedan, närmare bestämt 102 stycken dagar sedan! Japp jag fick ju honom  (ja det är en HAN, de har JAG bestämt mej för;-)) när jag fyllde år och blev eld och lågor. Men sedan har den både legat i Malmö och i Mellbystrand. Men så i fredags hämtade Jonas upp min nya underbara vän...
Nu ska han bara få ett namn? Förslag?
Nämen gud nu blev det ju helt fel.. En bild på en dildo.... Ojsan då, så de kunde gå!!! *skrattar hysteriskt åt mitt otroligt roliga skämt*
Nä HÄR är min nya kompis...
Får jag presentera min nya underbara vän, crosstrainern! Så fin, så tyst, så stor, så mjuk och såååå härlig att trampa på! (Jo jag har testat stå på honom i några minuer, där mina ben och fötter gled fram på de härliga "pedalerna";-))
Jag är så sjukt nöjd med min present, trots att det liksom tog 102 dagar att få hem han. Men den som väntar på något gott...;-)
Jag har ännu inte prövat vad han går för riktigt än. Han har inte fått känna mina svettdroppar mot sina svarta mjuka handtag... Nä halsen gör ont och jag mår inte riktigt hundra. Jag var sjukt sugen på att stiga upp på honom ikväll, ja bara trampa si så där 20 minuter. Men jag vet att jag inte skulle kunna sluta trampa och jag vet att jag skulle ta ut mej till max. Så nä ikväll fick jag hoppa premiärturen på min nya älskade hingst, de sägs ju att man INTE ska träna när man har halsont!
Ja för nu bara måste vi komma på ett bra namn! Ge mej era bästa namn på vad min härliga nya vän ska heta! Den som kommer på det bästa namnet vinner.... Mmm, ja äran och publicitet;-)
Kolla in den fina härliga displayen. Så stor, så många siffror, bara några små knapptryck och jag kan kämpa och svettas vidare!
Oj oj va mycket härliga timmar jag och min nya kompis kommer att ha. Många svettiga timmar och många många mil!!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!