måndag 5 maj 2014

Att knyta ihop "säcken" på bästa sättet!

Helgen har varit helt underbar! (Ja förutom en herrens massa bråk på de 3 mini gossarna Grunditz som ständigt är i luven på varandra.. De retas konstant, skriker, bråkas, trotsas och ja allt annat som en 4- åring, 6 -åring och 9- åring kan lyckas göra allt på en och samma gång... Suckar högt och undrar när i fåglarna de någongång ska ha roligt tillsammans utan att slå halft ihjäl varandra? Om 20 år kanske?;-))
En långhelg som verkligen har känts som en långhelg! Bara varit, inga måsten, ingen stress, andas, ätit (alldeles för mycket) tränat, myst, pratat och gjort precis de vi har velat! Inga måsten, eller jo förstås finns det måsten där oxå, men dom blir inte så tråkiga som alla måsten hemma;-)
Alltså, jag älskar verkligen våran stuga, havet, stranden och lugnet, ÄLSKAR!!!
 Igår knöt vi ihop säcken på den här underbara helgen och avslutade söndagen med en dag på stranden! Bara lite "egentid" med Douglas och Alfred! Jonas och Fabian brummade ner till Malmö på morgonen för att hämta hem en skönhet till mej (som jag förstås kommer att visa sedan, typ på fredag eller lördag;-))
Ibland är det bara så skönt att sära på bröderna, ja både för deras egna skull och våran!
 Vi kom ner till en blåsig strand, men hittade lä i en varm sanddyna! Lite god festis som jag fick på posten för ett tag sedan och en dumleklubba till grabbarna och alla var nöjda och glada! Festisen som dessutom är ny på markanden med mindre socker var supergod och rann ner i grabbarnas kroppar snabbare än jag hann blinka;-)
 Jag låg och läste på en filt och bara njöt av solens strålar, havets klukande och måsarna som skrek ovanför våra huvuden! Ro, den inre ron landade inuti mej och jag blir hel när jag ligger där och bara njuter!
 Alfred är på pricken lik mej! Hittar den där inre friden vid stranden och havet och kan bara vara! Han som annars har brallorna fyllda med myror kan sitta och leka länge med sanden, snäckorna och vattnet!
 Douglas känner dock inte samma inre ro som vi... Han tyckte det blev tråkigt efter bara 10 minuter och började vandra fram och tillbaka.. Hoppade upp och ner i sanddynorna och ville bara hem...
Efter 2 timmar kom bortförklaringen att han bara MÅSTE hem och bajsa... När vi kom hem hade visst de där bajsnödiga gått över... Rackarns unge att ljuga...
Det vore ju konstigt om man INTE skulle finna ro här liksom, eller hur? 3 veckor kvar tills vi åter är där vid mitt kära underbara hav!!
 Vi hann med en snabb joggingtur igår innan vi åkte hem! En snabb 4 kilometers runda som kändes sååå bra! När jag sprang där tänkte jag stilla för mej själv: Jag måste fan vara dum i huvudet som inte springer så mycket oftare när jag älskar detta så mycket...
 Klockan 19:30 sa vi hej då till vårt älskade smultronställe och bilen styrde hem mot Skillet igen.. Jag fick som vanligt en tår i ögat och hjärtat värkte lite... Men snart, snart är semestern här och då ska den spenderas här på bästa sätt! LÄNGTAR!!
Nu knyter vi ihop den här underbara helgen och stoppar in den i våra hjärtan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!