fredag 2 maj 2014

Leopard och copacabana!

Jag älskar att gå på ICA Maxi här i Mellby! Alltid finns det något att stoppa ner i vagnen och som är så där onödigt bra som jag bara måste ha!;-)
Igår trillade förstås maten ner i vagnen, men oxå ett par leopardskor och ett nytt fräscht nagelack!
(Ignorera sträcken efter strumporna på fötterna på bilden ovan... Hade precis varit ute och gått och fötterna svullnade visst en del;-))
Jag får nog lov att erkänna att jag lite av en skofetisch! Jag älskar skor i alla olika former, mönster och framförallt leopard! Att jag sedan må hända kanske bara använder dom ett par gånger och att de sedan blir stående, ja det kan vi kanske prata tyst om och att Jonas svär ve och förbannelse över alla mina tusentals skor som dräller överallt hemma och som jag bara MÅSTE spara år efter år!;-)
Jag hittade dessa mysiga tygskorna på Maxi för 149 pix! Lätta att bara dra på, supersköna och snygga! Perfekta helt enkelt!
Periodare i att måla naglarna är jag oxå... Just nu älskar jag färg på de trötta fula korta naglarna! Händerna blir så mycket roligare och snyggare med lite färg! Hittade den här fina färgen, copacabana från isadora på Maxi oxå! Tyvärr blev inte färgen riktigt rättvis, den är lite mer lysande än på bilden... Och att jag inte riktigt säker på handen utan målar utanför, ja det får ni blunda för;-)
Jag är dock på jakt efter en ännu lite mildare ton, nästan lite mer neonfärgat. Men jag hittade ingen bra där. Tips?
Solen skiner även idag över Mellbystrand, men det är minsann ingen värme. Kyliga vindar som biter hårt i kinderna.. Kanske är detta väder mer "normalt" för den här årstiden än vad det var förra veckan?!

2 kommentarer:

  1. Kan man ha föööör många par skor...? Det tror inte jag! Snygga var dom! Anna

    SvaraRadera
  2. Leopard på fötterna, färg på naglarna och sen heta Karoline - kan nån va' hottare??
    Kram på dig snygging♥

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!