fredag 23 augusti 2013

Snart så är dom väck!

Mina 3 semesterkilon är snart ett minne blott! På 2 veckor har det trillat av 2,6 kg! Inte illa pinkat och jag är nöjd. Okej att jag så klart skulle vilja att det istället hade stod 66 kg på den där vågen. Men siffrorna på vågen har jag ju lovat mej själv att inte stirra mej blind på! Dom är ju liksom bara dumma siffror på någotvis... Men det är lättare sagt än gjort.
Jag mätte mej oxå och hör och häpnad, -5 cm väck från midjan! Gött!
Det lönar sig att träna och att äta rätt! (Eller rätt och rätt. Jag vet inte vad som är fel eller rätt? Men som min kropp gillar att få och må bra av är iallafall husmanskost!) Tallriksmodellen, mindre socker, något mindre kolhydrater (alltså ex en potatis istället för 3) och så har jag rört på mej massor!
Ni ser, man behöver inte köra några dieter för att gå ner i vikt! Japp då fick jag de sagt oxå;-)
Det konstiga i allt detta är att mina brallor börjar bli tajtare runt benen.. Alltså har jag byggt muskler där eller? Men nä, inte hinner man få så mycket muskler på några veckor att bara gå, springa och köra CT? Nä vad vet jag, fettet kanske har fördelat sig och ramlat ner där från magen?;-)
Idag är det fredag vilket betyder extra mys! Japp, veckans bästa dag så måste jag få mysa till det lite extra! Jag googlar som en tok på lite nyttigare snacks eller något annat gott att stoppa i munnen och njuta av! Men vi får väl se om jag hittar något bra! Har ni några bra tips? Bara bombadera mej!!;-)
Återigen, kan JAG så kan DU!!!!
Jo förresten.. Jag kan återigen verkligen rekommendera denna "glassen" Frozen yoghurt! Passionen är gudomligt god! Ca 50 pix för 600 ml, kanske lite väl saftigt. Men så tänker jag så här: Hur mycket godis handlar jag inte för när jag väl äter det? Ja just det ja, då är 50 kronor som en fis i rymden och dessutom räcker denna boxen i flera dagar och det gör ju oftast INTE godisen som jag köper. Då äter jag tills skålen är tom, oavsett om det är 1 hg eller 1 kg...
Så ja, en sådan goding får det nog bli till helgens mys!

6 kommentarer:

  1. Äh, folk betalar ju en 50 lapp för en fatöl på krogen utan att blinka, så varför inte spendera samma 50 lapp på något som verkligen är gott ?
    Man måste få unna sig, och du är grym som kämpar så !!
    Trevlig helg :)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Nu har jag inte kommenterat på länge, dags för länge sen. Har varit lite upptagen med att bli mamma igen bara. ;-)

    Du är grym! Härligt när man ser resultat, både på vägen och i midjan. Sen tror jag säkert att du kan få muskler så fort på benen (utan att veta någonting egentligen).

    Här kör vi "gammaldags" popcorn med lite mindre salt, poppade i gryta på spisen, som fredagsmys. Har läst att det faktiskt är ganska nyttigt, det är all "skit" i micropåsarna som gör popcorn onyttigt. Dessutom älskar barnen här att titta hur det flyger omkring popcorn i grytan (glaslock). :-)

    Ha det så bra i helgen!
    Kramiz Emma

    SvaraRadera
  3. På kvällarna brukar jag tina hallon, blåbär och mango och innan jag ska äta strör jag över lite lakrits pulver =) Mums mums!!!!!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  4. Men heja dig! Vad bra du är!
    Jag har märkt att min mage mår bättre när jag inte äter så mycket kolhydrater och jag är verkligen en kolhydratjunkie.. Men, det händer inte så mycket på vågen när jag utesluter kolhydraterna så just nu är jag inne på om jag bara ska försöka träna mer och äta mindre liksom. Sunt förnuft alltså ;-)

    Jag hoppas att er dag nästa helg blir precis som ni vill ha den! Vi firar bröllopsdag 30/8 och jag hoppas att ert bröllop blir precis lika bra som vårt var!

    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Du är så grym! Bra jobbat, verkligen! Här hemma blir det grytpopcorn om suget blir för illa. Eller så knåpar jag ihop något jag googlat fram :) kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Jag tänker också att 50 spänn för en Ben&Jerry är mycket, men i förhållande till annat gott man stoppar i sig så är det ändå helt ok. T ex en flaska vin runt 100 spänn funderar man ju inte över ;-)
    På tal om snacks så är ju alltid popcorn en vinnare.
    Du är ju jävligt grym på att jobba bort dina kilon, vill du bli min PT :-D
    Kram på dig

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!