söndag 4 augusti 2013

Hej ångest...


Hej ångest!

Imorgon börjar jag jobba efter 4 helt fantastiska veckor tillsammans med familjen! Jag har njutit varje sekund, minut, timme, dag, natt och vecka! Ja förutom när ungarna varit i luven på varandra som de oftast är. Men ändå måste jag nog säga att dom har hållt sams bättre än vad jag hade trott!
Du ångest började ju redan komma krypandes för över en vecka sedan när jag insåg att jag "bara" hade en fnuttig vecka kvar...
Det är ju förstås inte själva jobbet jag har ångest för, men de förstår du säkert!? Utan ja just bara för att det varit så galet skönt att vara ledig från allt vad klockor, stress, och allt vad det innebär att vara inne i den där vardagen!
Som tur är har Jonas en veckas semester till, så jag har ändå lite mjukstart den här veckan som kommer och de ska bli skönt!
Jag gillar inte dej ångest det måste jag medge och jag hoppas att du förstår det. Jag gillar inte när du kryper in i min kropp och får min kropp att liksom vändas ut och in på allt vad känslor heter...
Du fick mej faktiskt att köpa en godispåse med bara mina favoriter i. Den ska jag sätta i mej strax och njuta av varje tugga och sen ska jag inte äta godis förrens efter bröllopet, så de så! Men som sagt, ikväll ska jag njuta av min godispåse och dämpa dej du dumma ångest.
De ska bli galet kul att träffa alla underbara arbetskompisar igen! Galet kul!
Klockan ringer 4:45 imorgon bitti för en lång PW innan jobbet! Jag hoppas att jag har hunnit somna innan klockan ringer... Jo för jag vet att jag har en tendens att ligga och vrida och vända på mej efter ett sånt här långt uppehåll med rutiner...
Du jäkla ångest, jag hoppas att du flyger och far snarast för jag vill inte ha dej här! Jag vet dock att så fort jag satt ner min fot på jobbet imorgon bitti så kommer du att vara försvunnen och jag är sedan inne i "rullarna" igen!

Ha det så bra och jag hoppas att vi aldrig mer ses du fula ångest!

Nu ska jag krypa ner hos min blivande slitne man och han ska få berätta alla galna saker som han var med om igår på sin svensexa!;-)

Med Vänliga Hälsningar
Karolin Johansson i Skillingaryd

6 kommentarer:

 1. WOOW !! jag är imponerad ! och jag önskar att jag hade samma motivation att ställa klockan ör att hinna träna. Men istället snoosar jag så länge jag kan och "tränar när jag hinner".
  Däremellan viker jag mig allt för lätt för sötsuget och skulle mer än GÄRNA dyka ner i en godispåse !
  Det där med "magrutor" lär nog dröja är jag rädd,
  men man måste ju fortsätta "drömma" :)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. ja gud vad sommaren och semestern har gått fort.. men du har ju nåt att se fram emot om bara 27 dagar!!!!!! galet roligt!

  SvaraRadera
 3. Jag var i dina krokar förra veckan! High Chaparral så klart och sen en natt vid Flatenbadets camping. :)

  Jag jobbar också första dagen efter semestern idag. Riktigt segt... Hoppas din dag flyter på bra!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar mitt jobb, men kan också känna den där ångesten när det är dags att avsluta semestern. Det är ju så underbart att bara vara och lunka runt och ta dagarna som de kommer, inga krav på något! Men samtidigt är det så underbart att ha en vardag att komma tillbaka till igen, efter ett litet tag. Men visst tar det emot i början!
  Du har säkert haft en kanondag i dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ångesten innan jobb är hemsk! Att komma till och vara på jobbet är inte ett dugg ångestfyllt... märkligt det där:)

  SvaraRadera
 6. Känner igen det där, men som tur är går det över fort :-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!