onsdag 21 augusti 2013

Dagens stora fång med rosor går till..

ER!!
Vet ni, det är sååå häftigt att lilla jag har ett snitt på ca 1500 läsare per dag och 405 som gillar min blogg på fejjan! Jag är så glad och tacksam, för utan er läsare hade det inte alls varit lika kul att blogga!;-)
Tänk om man skulle ställa 1500 människor på ett led, det är mycket folk det, och det blir en lååångt led! Shit va fränt alltså, när jag tänker efter!
Dagens stora fång med rosor går till er fina underbara läsare!
Jag läser varje liten kommentar som ni skriver till mej! Jag läser dom och tar in dom i hjärtat! Jag älskar att få kommentarer, men jag vet. Jag är skitdålig på att besvara dem...
Jag tänkte så här! Nu har ni chansen att fråga mej något som ni tänk på länge eller som ni bara är nyfikna på att veta, eller bara något helt annat! Bara fråga på, jag lovar att besvara alla rakt och ärligt!
Se så, nu kan ni börja!;-)

4 kommentarer:

  1. Vi älskar ju dig och din blogg, annars hade vi ju inte följt och läst! Jag undrar hur många gäster ni blir på bröllopet?
    Kram snyggis!

    SvaraRadera
  2. Du är så öppen, ärlig, sann, klok, förnuftig, trevlig, bra mamma, snygg, rolig, lättsam mm så det är trevligt att få följa dig både till vardags o fest. Kram Kerstin

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!