måndag 5 augusti 2013

Allt är bättre än inget!

Julis aktiviteter är väl kanske inte så mycket att skryta över.. Men jag hade i och för sig inte så höga mål att slå denna semestermånad heller. Jag tänkte att allt som jag hinner, orkar och gör är en stor bonus!
Juni var ju inte heller så mycket att hänga i granen...
Den här månaden lyckades jag gå/springa 12,7 mil och allt är så mycket bättre än inget som jag brukar tänka!
Men nu är jag på G igen! Morgonpromenaderna är i full gång och trots att det kändes som om jag knappt hann blunda inatt innan det var dax att stiga upp när klockan ringde ivrigt 4:45. Så är det så in i bövelen skönt att ta sig ut på en snabb timmes PW bland fågelkvitter, hög luft, soluppgången och morgonsolen!
Som sagt, nu är jag på G igen! Jäklar va min kropp får jobba! Jag tänker liksom: Är jag helt knäpp i huvudet när jag inte tränar, för jag mår ju såååå bra när jag får röra på kroppen och fläsket!
Ikväll låg knytnäven i luften vill jag lova... Mmm, för Jonas är hemma på semester, men han hade visst glömt att köpa kvällsmaten.. Jo för jag kan ju tycka att är man hemma och har semester så kan man ju oxå fixa sånt.. Men vi tänkte visst lite olika där jag och min blivande man... *host*fräs*spott*
Iallafall hade jag bestämt mej för att ta mej en snabbtur i joggingspåret. Men han den där blivande mannen hade lovat ut sig till att leka snickare ikväll.
Så vad gör man då? Jo man åker och handlar, byter om till träningskläder och tar med sina barn (2 st var hemma) och lät dom leka på utegymmet, gunga och springa runt medans jag tog mej en tur runt 2,5 km!
Sen tränade jag där så svetten lackade och vet ni vad! Den där arga kvinnan som bodde i mej för att Jonas inte hade fixat med maten. Hon dumpade jag av där i spåret och trampade ihjäl henne! Jävlar va effektivt de är med träning!
Återigen, all träning är bra. Oavsett om man "bara" får till några små pass! Efter det så mår man som en prinsessa och kiillarna var sååå lyckliga över att få träna där!
Jo jag var en oansvarig mamma som lämnade mina barn i 13 minuter när jag sprang.. Inga ord om det, okej!? Dom fixade det och jag lovar att dom fick en predikan innan som heter duga att ABSOLUT INTE följa med någon som dom inte kände och det var ett helt flicklag där och tränade, så dom var INTE ensamma!;-) Så där nu har jag försvarat mej oxå!;-)
Alltså man är fan inte snygg när man tränar och dessutom försöker ta ett kort på sig samtidigt... Men de bjuder jag på! Svetten lackade som ni ser och jag kämpade som en liten gris efter den snabba löparturen på utegymmet!
Återigen: ALL träning är bättre än inget och kan jag så kan DU!
Och mitt mål för augusti månad. Över 20 mil i joggingdojjorna! Kämpa Karolin, kämpa!!!

3 kommentarer:

 1. Svettfia där ;-) Bra jobbat!
  Jag skrev ett litet inlägg just i dag om att våga låta ens barn prova sina egna vingar ibland. De klarar mer än man tror själva, men man kan inte vara rädd för omgivningen jämt, även om det tråkiga händer ibland. Så jag tycker inte att det var oansvarigt av dig att lämna barnen en stund... det var ju bara några minuter.
  Kram o kämpa på

  SvaraRadera
 2. Jag längtar tills det blir lite svalare här... Nu har vi 35-37 grader på dagtid... När jag gick upp kl 6 var det redan 28...

  SvaraRadera
 3. Du har rätt - VI är tamejtusan grymma !!
  Här började dagen med 5 kilometer löpning - svetten fullkomligt sprutade när jag kom in,
  men åh va skönt det känns efteråt !
  Pigg, glad och stark !! Hurra :)
  KRAM

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!