lördag 10 augusti 2013

Det börjar sina...

För flera år sedan jobbade Jonas på ett annat företag och reste då mycket! Varje gång och det var typ minst en gång i månaden kom han hem från en av sina längre resor och hade då köpt med sig parfym, ansiktskräm eller smink!
Nu reser han inte längre, vilket resulterar i att det börjar sina i skåpet på goda dofter.. (Ja han kunde väl köpa presenter till mej för det liksom!! *host* harkel*)
Små slattar med parfym som står och dräller och jag är liksom lite för dumsnål och använda upp dom där sista dropparna i flaskan för att jag tycker det luktar så gott... Mmm jag vet, parfymer är ju en färskvara..
Iallafall måste jag ju lukta gott på bröllopet och en av mina absoluta favoritparfymer är clean warm cotton! Jag älskar den!
Men så kände jag att jag måste förnya mej lite och ta en annan doft! Så idag beställde jag hem clean skin, som oxå doftar helt ljuvligt gott!
Jag klickade mej runt på webben och hittade den billigaste av dom billiga webbaffärerna, nämligen Nordiefeel! Klicka HÄR för att komma dit!
Jag lovar, sjukt billigt! Den clean jag köpte kostade 269 kr där, men i butiken 450 pix! Dessutom är det alltid fraktfritt!
Det blev även en liten present till min blivande make och lite smink till mej! Vips så försvann visst 1000 kr från kontot... Nej det är verkligen inte svårt att göra av med pengar..  Bara klick, klick så är det fixat!;-) *fniss*
Jäklar va gott vi kommer att lukta!
Och ja detta är mitt badrumsskåp, ett av alla tre.. Hmmm, jo då mycket grejer finns det och titta det är nästan städat därinne! Ja nästan. En salig röra och jag tror nog att jag måste hitta ett bättre system för mina smycken... Tror nog absolut inte att dom mår så bra av att ligga tillsammans med parfymerna i ett fuktigt badrumsskåp?!

6 kommentarer:

 1. Jag trodde på riktigt att det var en bild från en skönhetssalong! Och det var alltså 1 av dina 3 (tre!) skåp i badrummet???? Jösses människa, hur hinner du använda allt?
  Du måste ju vara den mest piffade, stylade och gott luktande tjejen i Sverige?! :-)

  Ha en bra lördag!

  SvaraRadera
 2. Å så härligt det är med nytt! Även om det ser ganska så fullt ut i det där skåpet, haha!

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul med nytt. :) Och jag beställer alltid från Nordicfeel.
  Kraaam

  SvaraRadera
 4. Har just upptäckt clean och favoriten är än så länge shower fresh.

  SvaraRadera
 5. Var glad att du inte behöver dela med dig badrumsskåps-plats till två tonårsdöttrar...
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!