lördag 24 augusti 2013

Kanske sista gången?

Har varit flitig idag, fått massor gjort. Vaknar man innan klockan 7 på lördagsmorgonen av sig själv (vaknade första gången 4:45 då jag brukar gå upp, men jag tvingade mej själv att somna om!) så får man mycket gjort!
Tvätt, plocka här och där, fixa och greja, sånt som man annars inte hinner med på vardagarna...
Jag hann även med ett pass på CTn. Ett 45 minuter svettigt intervallpass plus lite styrkeövningar för bål, mage och armar! Så ikväll kan jag unna mej lite extra! Brände nästan 1000 kcl på att köra detta svettiga pass enligt runnkeeper! Gött, men det låter väääldigt att bränna på den stunden?!
Jonas är gammal, japp så gammal att han ikväll är på återträff. 20 år sedan han gick ur 9:an!!! ;-)
Jag ska ta mina små grabbar och dra till bästa Hanna och ha SPA kväll med henne, Jejja och ALLA barnen, önska oss lyck till! Undra hur mycket vi hinner njuta? ;-)
Kanske är det sista gången jag kan ha klänning med bara ben? Underbart att kunna ha det en sensommarkväll i augusti! Jag njuter och det gör mina ben oxå som får lufta sig!!
Ikväll går jag på dejt osminkad! Japp SPA innebär ju ansiktmask och annat härligt och sedan ska vi öva på bröllopsmakeupen! Hanna är grym på sånt, så då passar jag på att suga åt mej av alla tips jag kan få!

2 kommentarer:

  1. Visst är det underbart att stiga upp i tid en helg? Jag älskar det...Även om det nu sällan blir av - för vad ska jag upp och försöka göra massor, när han som har kropp och muskler i den här familjen ändå bara sover länge? Men jag älskar bara att komma upp, göra mig klar och vara redo för dagen - ingen kan komma och överrumpla mig och jag står där med hängande tuttar och håret på ända... Nej! Upp och hoppa (säger jag som sov till 10 idag :0 )

    Ha det underbart mysigt ikväll,och ha sen en skön sista vecka som fröken Johansson....

    Kramelikram!!! <3

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!