söndag 18 augusti 2013

Jag har bestämt mej, jag blir BH-lös!

Idag har vi haft världens bästa värdpar på besök! Dock fattades en av dem, han sålde kläder på formex;-) Men han är dock lika mycket engagerad i detta bröllop iallafall!
Som sagt, dom är verkligen vääärldens bästa värdpar! Dom känner oss utan och innantill, är världens bästa planeringsmänniskor och jag vet att dom kommer att göra våran dag så in i baljan bra!
Vi vet dock inte hur vi någonsin ska kunna tacka för att dom gör detta för oss! Kärlek till dem!!
Planerar, skriver, fnissar och skriver lite till! Allt har dom klart och vi fick bara reda på en liiiiten liten bråkdel! Eller nej vi fick förresten inte reda på så mycket;-) Vi fick bara säga lite om tider och sånt!
Fan va detta kommer att bli bra!!
Grabbarna var oxå med på ett hörn, men deras telefoner tog visst lite av deras uppmärksamhet... *host* Och Jonas säger att jag är beroende av min telefon, aj säj no more...
Förmodligen överröstade vi dom med vårt chatter, så dom vet att det inte är någon idé att lägga sig i ...
Idag var jag på jakt efter underkläder som jag ska ha under klänningen.. Men nä, jag har bestämt mej. Jag blir BH- lös.. Seriöst, inget passade. Antingen var det för stort, för trångt, obekvämt eller snoooordyrt..
Och efter si så där 5 affärer, 30 provande av olika slags BH:ar så rann svetten ner för min rygg. Stora pärlor hängde i min panna och då bestämde jag mej, jag skiter i dom där sexiga underkläderna som ska hålla bröst och fett på plats!
Jag kan ju faktiskt vara sexig efter att klänningen har tagits av, i något annat snyggt! Ja om man nu orkar med den biten... Har hört att bröllopsnatten inte alltid är så lyckad som man verkar och vilja tro...;-)
Som sagt BH-lös blir jag med mina 2 ursugna pungkulor till bröst.. Men jag lovar, dom sitter där dom sitter iallafall. Ja för klänningen sitter så där härligt åtstramat över dem så dom kan inte ens röra sig en millimeter;-)!
13 dagar kvar... *drar ett djupt andetag och är skitnervös!*

5 kommentarer:

 1. Det är nära nu,
  och du kommer vara sååå jäkla snygg :)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh herregu så spännande det här är! Önskar jag kunde vara som en fluga på väggen och se er på er stora, fina dag :)
  Kramar Jennifer

  SvaraRadera
 3. Goa kompisar ni har. Härligt!

  BH:ar köper jag numera på en bh affär (Hagagården). Det är dyrare men kvalitén är bra o. jag behöver inte bli svettig. Säljaren tittar på mig, bedömer storlek o. samlar ihop alternativ. Mkt enklare! Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hihihi, din BH-lösa bild är underbar.

  SvaraRadera
 5. Skit i bh-n, den ska ju ändå av! Och Jonas lär älska dig mest av allt ändå.
  Kram <3

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!