söndag 25 augusti 2013

Len som en barnrumpa!!

Igår var det sista lördagen som ogift;-) Den tillbringades som sagt med mina kära härliga och tokiga vänner Hanna och Jejja och alla 8 barnen i åldrarna 1 till 9 med god mat och dryck!
Lovar att det var high life där ett tag. Dom små liven kan verkligen höras om dom vill, men dom kan oxå leka jäkligt bra om dom vill oxå! ;-) Ena stunden var det knäpptyst, i andra fullt ös medvetslös! Fabian han hördes mest.. Alltså vad har vi gjort för fel? Uppfostrat alla tre likadant, men ändå är han mer vild än tam...:-/
 Efter massor av lek, god mat, mut, godis och film så lugnade dom ner sig några kilo och vi mammor fick lite "egentid". Dax för oss att bara njuta och bli omhändertagen av Hanna! Mitt ansikte som tyvärr inte är så van vid att bli omhändertagen av bra produkter och kärlek jublade högt igår vill jag lova när den fick sig en rejäl dos av olika masker, peeleing och krämer! Fick prova olika Maria Åkerbergs produkter och JA, dom var banne mej grymma och nu vet jag att jag absolut ska lägga mina pengar på dessa och få ett skimrande ansikte!!;-)
 Alltså som vi skrattade igår, jag har träningsvärk i magen idag! Dessa bönor dom kan och Jejja är bara sååå skön! Hon kan inte vara "normal" på ett endaste kort och jag bara älskar hennes ansiktsutryck!!
Finn TVÅ fel på denna bilden? Som vi skrattade! Där står Hanna i mitten och är så snygg och på sidorna står vi och är röda som två tomater och skiner ikapp och är lena som barnrumpor i våra ansikten!
 -Hmm, vad var det nu det innehöll i masken som gjorde oss som två stoppljus i fejjan?;-)
Jejja passade på att få sina naglar målade med depend och det blev sååå snyggt! Funderar starkt på att införskaffa mej en sådan här maskin! De skulle mina naglar gilla! (Vet att dom finns på Ullared för bara 350 pickadoller!) Men igår valde jag att inte måla dem eftersom att dom just nu är hemska och jag ska och fixa till dem på torsdag så att dom blir både snyggare och längre!;-)
När vi var färdiga med våra underbara sköna SPA behandlingar hade kottarna somnat in framför TVn! Man kan somna på olika sätt och vis! Alla sätt är bra utom dom dåliga!,-)

Nu ska mitt "nya" sköna ansikte gå ut och möta den härliga sensommarsolen och förhoppningsvis få lite färg?! Eller förresten, tar solen fortfarande?

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!