måndag 19 augusti 2013

En bra vecka!

Förra veckan gick riktigt bra! Jag fick till många härlig pass i löpardojjorna! Dock sprang jag inte en meter, men jag gick destomer och körde CT så svetten lackade!
Är innen i ett härligt gott flow nu och då gäller det verkligen att hänga med i det flowet för jag vet hur lätt det är att skiter man i att inte träna på några dagar. Ja då är det jäkligt svårt att slå den där latmasken på käften igen. Mmm, han är jäkligt snabb att krypa in i min kropp. Så fort jag blundrar så är han där.
Men som sagt förra veckans träningspass ska jag vara nöjd med! 9 stycken pass, 7 timmar och 37 minuter och 8,2 mil! Inte fy skam!
Jag är faktiskt uppe nu i samma resultat av mil som jag hade på hela juli månad och det är ju ändå bara den 19:e idag! Så jo, jag ska nog kunna nå mina 20 mil den här månaden som jag har som mitt största mål för denna månaden!
Japp för mål är bra skit det! Jag sätter alltid upp mål, ibland kanske en aning för stora. Men jag försöker dock alltid att försöka nå dem. Sen vet man liksom inte vad som händer under vägens gång...

9 kommentarer:

 1. Du är så jäkla GRYM !!
  Kram

  SvaraRadera
 2. hejja hejja grymt bra ! Kram // Berit

  SvaraRadera
 3. Är de km inklusive CT då? Hur långt hinner man (ungefär) på en timme? *nyfiken* :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör intervallt, dvs hårt motstånd 5 minuter och ganska lätt 5 minuter! Jag hinner ungefär 17 km på en timme! På mornarna går jag 1 timme, mellan 7-8 km. Måndag till fredag!
   Kram K

   Radera
 4. Vad duktig du är !

  SvaraRadera
 5. (Sitter som vanligt här och...) HEJJAAAR på dig! Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!