söndag 4 augusti 2013

Igår...

Igår drog vi ut till sjön, 4 mammor och 7 barn! High life och lite där till och det kändes som om vi bredde ut oss på hela badplatsen med grejer;-)!
Dom hade sååå kul och solen gassade och barnen låg mer under vattnet än över!
Sedan åkte vi hem, vilade upp oss lite! Jo för värmen tar verkligen på en mer än vad man tror...
Knallade sedan ner till bästa Hanna. Pizzafrossa blev det sedan! Gud så gott! Man blir verkligen tokhungrig när man äter dåligt på dagarna. Då kommer liksom allt ifatt som man inte fått i sig under dagen..
Fri lek var det sedan. Men seriöst, vad är det med dagens barn? Fantasin till att leka själv, vart finns den? --Vad ska vi göra?  kom frågan... 7 barn som helst ska sitta på oss hela tiden. Man blir galen! Med sedan efter ett tag släppte det och alla, både pojkarna och flickorna blev till små söta prinsessor som dansade omkring och lekte hela kvällen!
 När barnen roade sig med att leka roade vi mammor med att dricka rose´och bubbel! Mycket gott! Att jag ser ut som ett troll, ja de bjuder jag på. Man kan ju inte vara snygg hela tiden... *host*
Eller tja alla lekte kanske inte... Nä Fabian han hade upptäckt dom två skålarna med snacks och hade fest för sig själv om man säger så...;-) *fniss* Han hade festfrossa utan dess like..
Vid 23:30 var alla barnen fortfarande vakna(!!) och det var tajm att rulla hemåt!
När katten är borta dansar råttorna på bordet! Så klart att grabbbarn skulle sova hos mej! Men jag lovar, idag är inte min rygg som den borde vara. Har legat som en trängd korv hela natten och vaknade imorse av att jag hade ett ben utanför sängen och tittade ner på Fabin som låg med halva kroppen utanför sängen...
Snart är dom för stora för att dela säng med mej...
Gårdagen var super! Nu längtar vi grymt mycket efter pappan i huset! Nepp han har ännu inte kommit hem... Övernattning och enligt bilder som cirkulerar på både instagram, facebook och mess. Så ser jag att dom  haft väääldigt trevligt igår och inatt;-) *host*fniss*asg* Hans outfit för kvällen var bara så rätt och passade honom som handen i handsken, specillt när det var prideparaden igår!;-)

Som sagt... Den här mannen på bilen ska bli MIN MAN om bara några veckor... Jävlar vilken läckerbit.. *skrattar så tårarna rinner ner för kinderna*

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag ni verkar ha haft. Och vad brun och fräsch du såg ut på bilden. :)
  Sen var Jonas urtjusig också så klart. Haha
  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Ett kompispar till oss gifte sig för några år sedan och den mannen fick gå runt i nån läderutstyrsel och såg väääldigt bögig ut, precis likadan keps! Grejen är den att de är väldigt "fina i kanten" så det gjorde ju inte saken sämre..
  Haha snögg man du har,
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!