tisdag 13 augusti 2013

Nämen, titta här!

I dagsfärska vi föräldrar hittar man en liten bild på mej och mina busungar!
Fick ett mail från dom tidigt i våras och de frågade om jag ville vara med på ett hörn i deras tidning med frågan: Vad  trodde du inte att du skulle göra innan du fick barn? (Typ.. Kommer inte riktigt ihåg precis i hur ord i frågan löd.. Mmm, jag är seg i hjärnan idag..;-)) Så klart blev svaret detta...
Dagens lilla artikel fick mej att gräva lite bland min lilla tidningsamling där jag och grabbarna varit med! Det har blivit ett gäng med publicitet i många tidningar, allt från Aftonbladet, Värnamo Nyheter, Jönköpings Posten och små lokaltidningar! Sååå häftigt att just lilla jag, en småländsk dalkulla kan locka så med mina bloggtexter och få denna uppmärksamhet!
Galet roligt!
För 2 år sedan körde Värnamo Nyheter en jädrans rolig grej. Dom kontaktade 3 stycken, mej så klart och 2 andra som jag inte visst vem var! Sedan körde vi grilla hos mej en gång i 3 veckor och fick sedan utse en vinnare och fick så klart vara med i tidningen flera gånger;-)
Vinnaren, han var kung på att grilla och jag har nog aldrig hela mitt liv ätit så fantastiskt god grillad mat!
Jag hoppas att detta snart kommer att bli en repris och JA så klart ställer jag upp som en av deltagarna! Kanske "vardagsmat hos mej"?!;-)
Aftonbladet har vi varit med i. En gång med grabbarna och en gång själv! Fränt!;-) Har du inte läst dem, så hittar du reportagen på nätet: HÄR och HÄR!
Jag älskar verkligen detta, ja att synas och ja och att höras oxå... Mmm, för det gör jag visst oxå enligt mina nära och kära!;-)
Och som sagt, galet kul att mina ord från min blogg kan få så många reaktioner så att man till och med får vara med i tidningen, ja det är stort!
Så där nu har jag fått skryta av mej lite oxå! Känns gött! *fnissar för mej själv*
Om 10 år är ju drömmen att leva på min blogg! Så JA jag får nog sätta lite fart på att driva på mej själv lite mer och vara med där det "händer" liksom för att synas ännu mer;-)!
(Och ja jag vet... Bilderna blev skitkassa... MÅSTE KÖPA EN RIKTIG KAMERA!!! Men nu är det liksom andra utgifter... *host* Så den nya kameran får snällt vänta lite till. Först ska jag ju bli fru Grunditz!!;-))

8 kommentarer:

 1. Skoj!!
  Tack för länkarna, Aftonbladet är ju liite svår att få tag i ;-D

  SvaraRadera
 2. haha... klockrent litet inlägg i tidningen ! Jag känner så väl igen det där förutom att jag bara har 2 ögon som noga studerar mig ! det här med med blod och snippa är något viggo ofta funderar över och frågar om... ( herregud, han är bara 3 !? ) och när det gäller brösten så frågar han varför inte jag har några när MORMOR har !?
  Men att det sist nämnda beror på livets "orättvisor" är ju inte det lättaste att förklara ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Kul!!! Kram Maria http://lillymia.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Det är så skoj när man öppnar tidningen så är det nån man känner!! Bra artikel i "vi föräldrar" Har ju denna tidning numera =)
  Kraaaaamis

  SvaraRadera
 5. Jätte kul med all publicitet!! :-) :-) kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Du är så värd all uppmärksamhet! :)
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!