onsdag 21 augusti 2013

Är man trött så måste man ju sova!

När vi kom hem ville kottarna vara ute och leka! När jag ropade på dem för att checka läget  fick jag bara svar av Fabian.. Alfred svarade inte och min första tanke var att han stuckit iväg på cykeln till någon... Vi gick och ropade på honom och gick runt huset. Då möttes vi av detta! Alfred låg och sov på stenplattorna framför huset!
Är man trött så måste man ju sova! *fniss*
Han har en benägenhet att "råka" somna lite var stans och har alltid haft! Ett tag trodde jag på allvar att han råkat ut för sömnapé.
Ni som har hängt här några år vet att jag visat många olika ställen där han "råkat" somna på. Så som i trappan, på diskbänken ihopkrupen som en liten katt. Dessutom naken!! På väg till grannen! Japp mitt under färden några meter bort blev han förmodligen supertrött och fick lov att lägga sig på gatan och sova en stund, ända tills vi hittade honom ihoprullad som en katt på den varma asfalten!;-)
När vi åker bil tar det nog inte ens 5 minuter för honom att somna och det är på vippen varje dag att han somnar på väg hem från dagis som bara tar några futtiga minuter;-)
Tycker att det skulle vara mer bekvämt att smita in och lägga sig i sängen istället för att ligga på hårda stenplattor;-)

4 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!