onsdag 7 augusti 2013

Ett intetsägande inlägg...

Jag älskar att ha Jonas hemma! Jag skulle gärna ha honom som "hemma" man! Han är så bra! Nej då jag smörar inte, jag bara säger som det är!
Imorse lämnade jag huset och då såg Fabians rum ut så här...
(Ja fast tänker man på hur många år jag var hemma som "hemma"kvinna och städat ungarnas rum dag ut och dag in, så är ju så klart jag oxå jäkligt bra;-))
Som ett jävla bombnedslag... Vad hände liksom? Ja det frågar jag mej oxå, men för en 3-åring är det helt normalt att stöka till sååå mycket som det bara går på så kort tid som möjligt och sen vägra att städa... Och JA, jag vägrar att städa.. Någongång borde han(dom väl lära sig? Nej jag är tveksam...;-)
När jag kom hem nu hade Jonas städat hans rum! Simsallabim sa det bara och så var hans rövarkula till rum städat!
Men seriöst... Hur i hela friden kan våra kottar säga att dom har det tråkigt och inte vet vad dom vill leka med när hela rummena är fyllda till bredden med alla slags leksaker!??!
Jag undrar hur länge det tar innan det blir lika stökigt igen? En dag?
Jag totalvägrar köpa leksaker till dem... Men dom har en pappa som är gjord av pengar snällhet och idag när dom var i stan fick dom så klart lov att köpa lite leksaker!
Mmm, en ny borrmaskin (som vi dessutom har 5 stycken av!!) och ett akvarium!! Ja men inte vilket akvarium som helst med vanliga fiskar. Nej, utan elektriska fiskar...
Jo då så nu har vi blivit med husdjur oxå, aj säj no more...;-)
Han överraskade mej och hade köpt massor av ramar i alla olika storlekar! Så nu vet jag vad jag ska göra ikväll! Rama in och pryda våra väggar!! Borde i och för sig framkalla kort som jag inte gjort på si så där 5 år.. Fy skäms på mej... Men orka nu liksom?? Gå igenom 5 år av kort.. Då får jag nog ta semester i 2 veckor, sitta helst själv i ett rum. Då kanske jag får fram lite kort...
Som sagt, jag älskar att ha Jonas hemma och kan nu ångra en gnutta att han inte var pappaledig... Men då var vi i och för sig i en helt annan situation än vad vi är idag, för då var jag ju arbetslös och därimellan gravid;-)
Detta inlägg blev ett sånt där jäkla konstigt inlägg.. Ett intetsägande inlägg..
Jag ville få fram något där mellan raderna, men jag får inte riktigt till det.. Jag skyller på att hjärnan är i chock efter den här veckans sena kvällar, tidiga mornar och med en kickstart på jobbet! Det känns nästan som om jag har gröt där uppe i knoppen.. Det jag tänker når liksom inte riktigt fram till mina fingrar och tangenter..;-)
Onsdag och en dag mitt i veckan! Nu är det bara nerför och 2 pyttiga små dagar kvar innan veckans slut, lööövlie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!