söndag 11 augusti 2013

5.8 mil!

Den här veckan summerar jag i 5.8 mil i jogging dojjorna! Jag känner mej nöjd och min kropp känner sig pigg! (Morgonpromenade och jogging på kvällen, plus ett pass på CTn!)
Jag är en tjurskallig jävel, det måste jag erkänna! Har jag gett mej fan på något, så ja då ska jag oxå utföra det!
Idag stod det löpartur på schemat. Men nej, regnet öste ner så jag drog på det hela dagen.. Orkade inte utan luffade runt här hemma och inget gjorde...
Men så drog vi ner CTn på altanen och där fick både mitt pannben och kropp jobba...
Jag hade bestämt mej för att köra intervaller på CTn en timme. Efter en halvtimme höll jag bokstavligt talat på att dö. Men nepp, jag gav mej inte och drog i den tyngre växeln på CTn och trampade så svetten lackade!
En timme blev det och 1.7 mils trampande! Och ja pannbenet fick oxå jobba rejält med att jag skulle palla och stå kvar och kämpa!
Sa jag att jag är envis som fan?;-) *he*he*
Maskinen står vanligtvis uppe. Men där är det så varmt, så då bar vi ner den till altanen, där de fläktade gott!
Att köra intervaller på CTn är jäkligt bra för kondisen! Jag kör 5 minuters intervaller. Tungt 5 minuter, lättare 5 minuter!
Att sen ha en liten frågvis 3-åring med ett helt hjärta fyllt av miljoner frågor som han ställer just när jag tränar... Ja det är en annan historia.. Men jag lovar, det var inga trevlig och glada svar han fick. Nej jag är inte särskilt trevlig när jag kämpar som en gris...;-) Men som sagt, det är en annan historia..
Jag tror att det är bra för kroppen och variera träningen lite. Att bara gå och springa sliter ganska så mycket på mina knän och ben. Men att köra lite CT då och då det är lite skonsammare för kroppen, inte lika stor belastning!
Dock håller min älskade käre lilla vän på att ramla sönder lite var stans.. Den har jag gnidit på mååånga mil. Fick den av Jonas för över 2 år sedan och på vintrarna brukar jag ju köra minst en mil varannan dag! (Ha ha, den där lilla vännen kan man ju tolka hur man vill.. Ja nu fick jag en snuskig tanke;-))
Så är det någon som har en CT som står där hemma och dammar som ni vill låna ut eller sälja till en billig peng, hör av er;-)
Som den sanna tävlingsmänniska jag är. Ja mot mej själv alltså! Så måste jag så klart slå dom här 5.7 milen till nästa vecka!;-) Kämpa Karro, kämpa!!

5 kommentarer:

  1. Imponerad! Börjar ärligt talat bli sugen på att komma igång och röra på mig... Men när det är 30 grader varmt redan kl 6 på morgonen tar det emot liiiteee...

    SvaraRadera
  2. Härligt ! Jag skulle behöva ha lite av din energi och jävlar anamma men jag försöker komma igång efter semesterns slapphet. Tycker du ser smal ut på övre bilden så nåt måste du ju ha gått ner !? Bra kämpat !

    SvaraRadera
  3. Fan va grym du är! Hrja heja heja!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!