tisdag 20 augusti 2013

Jaha och där kom dom...

Så många f, a och n det finns i världen skriker jag ut just nu...
Alltså mina "finnar" som förmodligen är något som heter periol dermatit som drabbar kvinnor i åldern 20-30 år.. Nu syns dom inte jättemycket, men imorgon kan skiten lika bra blossa upp igen och då ser det förjävligt ut...
Man ska helst inte sminka sig, sola eller använda ansiktskrämer på detta! Nämen va trevligt! Jag kan väl gå osminkad då och se ut som en röv med miljoner hemoröjder på...
Men iallafall tillbaka till mina F.A.N ord! Titta på mina läppar... HERPES (Nä dom syns inte jättemycket just nu.. Men vänta några dagar..)
Men fy fan alltså vad är detta? Just nu sitter dom på överläppen och jag känner av underläppen oxå och jag smörjer som en gnu med dämpande salva och hoppas på att det stannar av!
Hmm, undra vad det är mer jag kan få på dom här dagarna innan bröllopet? Kanske att jag fastnat med tejprullen med ögonen och drar loss varje liten ögonfrans jag har på ögonen. Eller varför inte ramla så att framtänderna slåss ut.. Om jag är bitter över herpesen och dom här jävla finnarna som täcker halva mitt ansikte? Ja va fan tror ni... *mummel*
Men jag kan  inte annat än att skratta åt skiten och be till gud att det hinner försvinna på 11 dagar!
Och förlåt, idag blev det visst hemskt mycket svärord med i texten.. Så kan det visst bli ibland...;-)

8 kommentarer:

 1. Gå till läkaren och be om att få aciclovir ranbaxy utskrivet. Och köp vectavir på Apoteket. Det gör jag när det börjar sticka i läppen.
  Skynda :) kram Jenny Åkerblom

  SvaraRadera
 2. kan säkert vara stressrelaterat... tyvärr,
  men jag önskar dig allt bättring, snabbt...!

  SvaraRadera
 3. hej. va trist att få munsår nu. men aciclovir bromsar upp viruset, och använd alltid solstiftt ute, de skyddar mot munsår. aciclovir får du på vårdcentralen. jag har samma besvär som du och är jättenoga med solstift. hoppas det hinner läka. tack för en bra blogg, Med vänlig hälsning, malin

  SvaraRadera
 4. Har du en bra relation till din tandläkare? :) Min tandläkare erbjöd att köra med laser , det botar inte men torkar ut så att det läker snabbare, (hon gör det normalt bara på sina anställda)

  SvaraRadera
 5. Googla på Karin Herzog, världens bästa medel enligt min svärdotter. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Jag har också haft perioral dermatit och det hjälpte faktiskt ganska fort när jag gick till vc och fick salva! Så än finns det tid innan The big Day :-). Gör det - det tycker jag verkligen! Hoppas på snabb bättring!

  SvaraRadera
 7. Hej, jag ær på din sida før førsta gången. Såg denna bilden och jag vet hur det kænns. Har sjælv haft likadant i stort sætt hela mitt liv. Jobbar inom skønhetsbranschen och arbetat med alla stora ledande märken.Jag har ætit dem starkaste medecinern, anvænt de bæsta kræmerna mm
  Det du har ær flyggværdinna syndromet, finns ett latin namn som jag inte kan uttala.
  Vad du ska gøra ær att lægga om din kost nu idag! Inget koffin, inget socker, inga mejeriprodukter, inget jæst, inga vitaprodukter, ingen alkohol, inga rotfrukter, inga frukter.
  Får inte æta något som har detta i sig på två veckor. Om du børjar idag så kommer det hade blivit jætte fint till din brøllopsdag!

  Du får dricka ørt te och grøn te. Æta kyckling, fisk, cashwenøtter, allt med koks. Gøra kycklinggryter med paprika och kokosmjølk går bra.
  Du får æta sallad men ingen dressing før det innhåller jæst.Alla bær som jordgubbar och blåbær ær super.

  det ær så mycket jag skulle vilja gøra før dig før jag vet hur det ær.
  Mitt blev som værst efter jag hade føtt barn och skulle børja jobba igen med att strata eget. Plus att jag jobbade extra som makeup lærare var alla tittade på mig och jag fick inte sminka mig.
  Men det blev bra efter ha skippat all medecin och kræmer :)
  Idag anvænder jag lugna produkter och æter vanligt men nær jag kænner att det ær på væg så pausar jag ett par dagar från stress och æter nyttigt.
  Du får gærna kontakta mig om du vill. asa@makoti.se

  Lycka till!

  SvaraRadera
 8. det har o görra med bacon så fort du ätter griskött du får finnar så är det bara!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!