tisdag 6 augusti 2013

Det hade varit så mycket enklare om vi hade haft 3 flickor...

Ja alltså missförstå mej rätt...
Men, jag har ännu inte köpt några kläder till grabbarna som de ska ha på sig på bröllopet.. Jag har en tanke, en tuff tanke men ändå fint!
Jag vill inte att dom ska se ut som små gubbar, heller inte allt för vardaglig och kanske inte fööör uppklädda.. Eller??
Converse på fötterna och dom är inköpta, men sen är det stop!
Jag googlar förbryt och blir tokig.. Alltså det hade varit sååå mycket enklare om vi hade haft 3 flickor.. Underbart söta klänningar som finns i alla olika stilar, tuffa, söta, fina, underbara och vackra! Dom finns på massor av nätshoppar och allt är så enkelt och bra!
 Jag har frågat killarna vad dom vill ha och kan tänka sig att ha på sig? Ja för lite måste dom ju faktiskt få vara med och bestämma, annars är risken ganska så stor att dom inte kommer sätta på sig kläderna och det vore ju kanske inte så kul att ha den diskussion på the BIG day! Fast å andra sidan så kommer det ju vara några andra kära stackare som då kommer att få ta den med dom.. *he*he*
Alfred har bestämt sig, på allvar! Han ska ha clownkläder. Punkt och slut! Annars går det oxå bra om han får ha en tomtedress på sig! Fabian var förstås snabb och sa att han då ville ha pepparkakaskläder på sig!
Ja men visst, varför inte liksom? Vi kör på att dom får ha på sig precis vad dom vill, de skulle ju bli succe´;-) *fnissar och gapskrattar när jag kan se dom där 3 stiga in i kyrkan och se ut som 3 clowner eller tomtar* Ja dessa små liv... Inte ska dom behöva gå nakna inte, det lovar jag!;-)
Detta är ganska ok (bilden nedan..), dock kanske med en fluga till istället och lite upprullade brallor och sina converse på fötterna?!
Nästa helg är tanken att dra in till Jönköping och köpa gossarnas kläder... Redan nu kan ni ju börja önska oss lycka till... Mmm, för jag vet hur det kommer att sluta. I krig, svett, tårar, skrik, gråt och mitt i allt så kommer jag och Jonas hamna i luven på varandra...
Ja allt som har med bröllop är ju inte bara en dans på rosor, jag lovar... *host*
Det är många viljor i detta huset, det lovar jag...
Själv har jag oxå en massa inköp till mej själv som måste fixas... Underkläder, skor (jo då 2 par är inköpta, men jag kan ändå inte bestämma mej om jag gillar dom och kommer att kännas bra...??), smink, smycken, ja och säkert en herrans massa mer...
SHIT!! Det är ju bara 25 dagar kvar nu! Jag som lovat mej själv att inte vara ute i sista minut som jag alltid är... Men det kommer jag ju att vara ändå...

6 kommentarer:

 1. Åh detta skall ju bli så fantastiskt att se, jag har en stor markering i kalendern....

  Ni kommer stråla!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Kortärmad skjorta/pikétröja och chinosshorts är ju snyggt till converse :)
  Lycka till!
  /Elin.T

  SvaraRadera
 3. Elliot hade förra året på vårt bröllop grå jeans, converse, vit skjorta, svart väst och svart kavaj. Skjortan lät han också hänga utanför jeansen. Han såg supertuff ut! (En rosa fluga hade han också:))
  Det kommer gå superbra att hitta något tufft även till killarna, jag lovar! Kram!

  SvaraRadera
 4. Elliot hade förra året på vårt bröllop grå jeans, converse, vit skjorta, svart väst och svart kavaj. Skjortan lät han också hänga utanför jeansen. Han såg supertuff ut! (En rosa fluga hade han också:))
  Det kommer gå superbra att hitta något tufft även till killarna, jag lovar! Kram!

  SvaraRadera
 5. Men pepparkaksgubbe och tomte, då passar det ju perfekt med en stjärngosse också... och en luciakrona på dig!! Snyggaste bröllopet någonsin :-D
  Kramar

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!