tisdag 20 augusti 2013

INTE!

Idag är det en sån där dag där sockerhoran håller på att ta död på mej... Hon gör mej så in i helskotta förbannad och hade jag haft en chokladkaka framför mej så hade jag mumsat i mej den innan jag ens hade hunnit blunda... Hon går mej på nerverna och tar fram min värsta sida av humöret...
Men NEJ, jag är stenhård så här nära bröllopet! Jag ska INTE äta skit och jag måste tänka på hur vacker jag kommer att bli i klänningen. Lika vacker kommer jag INTE att vara om jag stoppar i mej massor av godis, så de så!
Hon ska inte vinna över mej, jag ska slå henne redlös så att hon aldrig mer reser sig!
Imorgon ska jag skriva ut detta foto och sätta upp den på kylskåpet! En jäkligt bra anledning att INTE stoppa i sig massor av skit!
En chaufför sa till mej idag: -Hörredu, nu syns det verkligen att du har gått ner i vikt! Åh man tackar!! Då blir man ännu mer peppad till träning och bra kost!
Apropå kost. Jag undrar en sak? All den här LCHF, 5:2 diet, periodisk fasta och allt vad det heter som typ var och varannan håller på med.. Dom/ni som kör detta.. Hur i fåglarna kan dom/ni dricka vin och drinkar? Jag blir alldeles förvirrad. Ja för när jag dricker alkhol som jag typ har gjort väääldigt mycket i sommar, går jag upp direkt! Liksom som att dricka socker...
(Och ja, jag är ju lite allergisk mot dessa dieter.. Sunt förnuft och motion är min melodi! Tallriksmodellen, vad är det för fel på den?)
Ja för på varje instagrambild och många bloggar (kändisar), så är det vin var och varannan dag.. Hur lyckas dom hålla sin vikt? Jo genom att typ inte äta något 2 dagar i veckan eller? Ja om man nu kör 5:2. Fast borde inte kroppen suga åt sig ännu mer av allt när den väl får i sig riktig mat? Nä jag vet, kanske är jag ute och cyklar med mitt svammel?;-)
Och dom här kändisarna som har vältrtimmade kroppar som ständigt är ute på fest och som dricker massor. Hur bär dom sig åt för att behålla sina snygga kroppar och inte bli pluffsiga?
Bara en undran så här på tisdagskvällen;-)

3 kommentarer:

 1. Har samma funderingar som du...dessutom har jag samma funderingar som Paolo Roberto skriver om i sin blogg på dagens Aftonbladet på nätet,
  - vilken förebild är du för dina barn och vad ger du dem för signaler och känslor kring mat!!!

  SvaraRadera
 2. En mycket klok undran, jag har också funderat på det.. Själv dricker jag bara ett eller max två glas vin när jag dricker så det fläskar inte på ;-) Och denna sommaren har jag inte druckit mer än ett par-tre gånger i veckan eftersom mannen har jobbat.
  Sv; jag blev inte lila i håret denna gången, men kunde tagit en mörkare brun i alla fall..
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag tror på att äta RIKTIG mat, godsaker i små mängder och att träna !
  Det känns som ett vinnade koncept, men kändisarna kanske är ett undantag ;)
  Tänk va festligt om det fanns en vin och smågodis diet - I would be in heaven !
  KRAM

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!