torsdag 22 augusti 2013

Idag har vi träffat prästen!

Innan klockan 14 åkte jag från jobbet! Sedan styrde jag och Jonas bilen neråt Mellbystrand!
Åh lite härlig ensamtid, bara jag och min blivande man! Mmm, precis lite egentid bara han och jag.. Nej han satt typ i telefonmöte hela vägen och jag sov som en gris 1½ timme, sååå ljuvligt! Dreglet rann och huvudet for som en stor fotboll fram och tillbaka ingen som ropade att dom var bajsnödiga och ingen som spydde över axeln för att dom är åksjuka.. Nä bara så tyst och skönt så där på en torsdag eftermiddag!
Idag träffade vi prästen! På någotvis så blev det rysligt allvarligt nu! Shit alltså, snart är det alltså på riktigt! Snart är the BIG day här!! Snart är jag fru Grunditz!!
Prästen Matilda var grym och hon pratade så varje hårstrå på min hud stod rakt upp! En härlig lättsam präst som fick alla mina nerver att lätta, ja iallafall för ett tag. Ja för nu är dom mer pirriga än någonsin!;-)
Om 9 dagar står vi där framme vid altaret! Fatta, NIO(!!) dagar! Galet!
Kyrkan är så gudomligt vacker, så där lagomt liten, varm och härlig!
Jag kan se framför mej hur grabbarna kryper runt där framme, hoppar upp och ner från trappen, klättrar upp och ner i predikstolen, tittar mej under klänningen och typ visar rumpan för alla... Jo då, det kan mycket väl hända att någon av dem blir så exalterade av hela situationen att rumpan ryker fram. Och skrattar då alla, ja då blir dom ännu mer exalterade och drar med varandra på massa hyss... Jo det är bättre att tänka ett steg fram, vara väl förbredd på det värsta för då blir ju allt annat en bonus om dom sköter sig!;-) *fniss*
Jag hann tyvärr inte med att hälsa på havet denna gången... Jag hade nog behövt sitta där vid stranden och andats in lite havsluft för att stilla min nerver!
Men om bara en vecka är vi tillbaka i Mellby och då ska jag andas havsluft i flera dagar!!
Apropå nervositet.. En anonym läsare undrade varför jag var så nervös... Vi har ju ändå 3 barn och har varit med om allt anna typ, så HEN förstod inte varför jag är så nervös? Nu vet jag inte om HEN är gift? Men för mej är detta en STOR grej i livet, att bli fru! Förmodligen kommer denna dagen att bli en av dom största i våra liv! Allt ska klaffa, allt ska fixas och allt runt om ska liksom bara bli så bra! Jag vet inte, det är svårt att beskriva den där nervositet känslan. Men jag har ju aldrig gift mej innan, bara det gör mej ju skitnervös...;-)
Har jag sagt att vi har världens bästa värdpar? Jo jag vet, de har jag fleeera gånger! Men det har vi och dom fixar mer än man någonsin kan önska! Dom är grymma och det gör att jag/vi kan slappna av så mycket mer och bara flyta med på den här härliga bröllopsvågen så här knappt en vecka innan bröllopet! Lovley!!

4 kommentarer:

 1. GUUUUD så spännande!! Längtar till du berättar allt för oss om bröllopet. :)

  SvaraRadera
 2. Gud vad roligt Karolin, ser fram emot att få se lite bilder här på bloggen sedan :)

  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 3. Det är väl inte så konstigt om manär nervös...

  SvaraRadera
 4. Klart man är nervös för det är ju faktiskt en av de största dagarna i ens liv. Ett tips från en relativt nygift fru är att vigseln är det största med hela bröllopet för det är faktiskt då man blir man och fru och det är de ögonblicken man minns allra mest glädje och kärlek. Lycka till!! /J

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!