torsdag 8 augusti 2013

Dagens...


  • HAR: Snart jobbat en hela vecka och 4 veckors semester ligger nu bakom mej/oss... Vart tog den här härliga sommaren vägen?
  • NÄR: Ska jag ska fatta att jag inte kan äta så in i baljan mycket god mat som jag gör.. Träningen väger inte inte ens upp mina intag på lååånga vägar... Fuck!
  • PANIK: Över just detta... Hur i fåglarna kommer jag att hinna få den där "drömkroppen" som jag så gärna vill ha på 23(!!) dagar... *sliter mitt hår och inser att jag inte kommer att göra det*
  • ÄR: Som en känslig liten skadeskjuten fågelunge.. Minsta lilla grej får mina tårar att rusa ner för mina kinder... Hej PMS! 
  • OCH: Vad gör jag då? Går in och läser bloggar som är så känsliga att jag sitter och hulkar. Hur dum får man bli??
  • UNDRAR: Varför Alfred vaknar varje natt och gråter hysteriskt? Kissar ner sig och drömmer mardrömmar... Vad händer i hans lilla 5-åriga kropp?
  • RÄDD: För att något hemska ska hända... Allt känns så fantastiskt jäkla bra just nu!
  • GÖTT: Att det äntligen faller ner både en och flera polätter när jag jobbar! Efter snart ett år där känner jag hur mycket jag har växt som person! Jag vågar tro på mej själv!
  • VARFÖR: Jag har en fläskfilé på min mage? Jo då den frågan kom Alfred med idag? -Men mamma, varför har du en fläskfilé på magen för? Den både ser ut och känns som en! Jo man tackar ja! Precis vad jag och mina öron behövde höra nu... *mutter*mutter* och lite *fniss* Vet inte om jag ska skratta eller gråta???
  • ÅNGRAR: Att jag ätit och druckit så mycket gott under sommaren.. Det resulterar i min fläskfilé på magen. Men då var det gott, men inte nu...!!
  • NU: Ligger jag och försöker söva mina kära och rar barn.. Eller rara och rara .. Dom vet precis på vilken öm tå dom ska hoppa för att få mej att gå i taket och stubinen ska brinna upp..  (Och NEJ, dom störs inte av att jag sitter här och bloggar... *host*)
  • ÄNTLIGEN: Har det löst sig med ett band till bröllopet! Det var fan på fisens mosse vill jag lova!
  • ÖNSKAR: Att jag vore lika påhittig som (sommar med) ERNST! Jäklar va mycket härliga idéer han har! Av en några kvistar och en glasburk har han skapat värsta schysst vasen! Aj like!
  • TYCKER: Att jag nog borde vara ännu mer nervös inför bröllopet? Jo det kanske hinner komma med allra största säkerhet, jag behöver nog inte oroa mej...;-)
  • SÄKERT: Tycker NI att jag tjatar mej blå om det här bröllopet.. Sorry..;-) Men det är ju en STOOOR dag som väntar på oss och jag njuter verkligen heeeela tiden! Njutit hela långa sommaren och det känns som om vi rider på en härlig våg av bubblande ljuvliga känslor och kärlek! Men jag lovar, ni kommer att få läsa ännu mer om the BIG day!!;-) Så klart!! 
  • VILL: Just nu bada av pengar! Ja ja, allt detta tjat om att man inte blir lyckligare av pengar.. Skitsnack! Så klart man blir! ;-)

11 kommentarer:

  1. Shit vad jag gillar din sida, och det ska bli JÄTTEKUL att få följa dig på din stora dag( och vägen dit.)
    Kramar från Mia

    SvaraRadera
  2. haha... barn och deras kommentarer !
    Här kom viggo med ett paket ett gäng tamponger förut
    och undrade "varför i hela friden man ska stoppa upp dem i snippan".
    Ja, hur förklarar men det för en 3 åring på ett pedagogiskt sätt !?

    Vet du - jag ser fram emot ditt bröllop och du får "tjata" bäst du vill.
    Bring all the details on !!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha... Du är rolig du... =)
    Hellre bekymmer MED pengar än utan =)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej Karro!!
    Älskar din blogg! Du e för härlig! Vad gör en fläskfilé på magen? Du skall vara tacksam för att du kommer upp varje dag!!! Jag har oxå en fläskfilé på magen! Men jag brukar tänka! Jag e frisk jag kommer upp varje morgon! Så då skiter jag i min fläskfilé!!!!

    Du kommer var Kanon snygg på ditt bröllop!!!
    Kram
    Ann-Charlotte

    SvaraRadera
  5. Och jag har en oxfilè;-)))
    Puss/mamsen

    SvaraRadera
  6. Ha ha, barn och deras underbara kommentarer. Kan trösta dig med att du är inte ensam om att ha en fläskfilé på magen. Klart man blir lyckligare av pengar, underlättar ju massor. Oj oj vad jag skulle shoppa ;) ;)
    Gillar din blogg massor !
    Kram och god natt.
    Pia

    SvaraRadera
  7. Jösses har du varit och snott min fläskfile' !? Ser EXAKT ut som den jag har på MIN mage ju...fast...min är nog snäppet större *rodnar* och jodå här har det också unnats hela sommaren både glass och en massa annat ...suck !
    Måste ge mig själv en rejäl spark i ändan nu för att komma igång med bättre vanor.
    Tack för en underbar blogg ♥

    SvaraRadera
  8. Ångra inget!! Se bara till att äta clean nu så kommer det hända grejer. Tycker f.ö inte alls du är tjatig :) Vad är det för lite söt tatuering du har på vristen förresten? Kraam

    SvaraRadera
  9. Sträck på dig kvinna och var stolt. Du är skitsnygg även om du har en fläskfilé på magen!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Till ett bröllop, ditt bröllop är det tillåtet med ALLT för att du ska känna dig vacker, och jag menar allt...
    Det är DIN (och Jonas, men seriöst MEST din) dag !
    Du ska må bäst, känna dig vackrast och stråla,
    gör det som du måste,
    lägg om kosten om du tror det funkar,
    att inte äta godis är toppen,
    dra ner på vitt bröd, och andra kolhydrater kan minska på vattenbindning och svullenhet i kroppen (inte ta bort helt om man inte vill...)
    - men framförallt röra på sig ger resultat
    Allt det här vet du, men ibland behöver man höra saker en extra gång - eller hur? ;-)

    And if all else fails.... googla Spanx (eller liknande)...!
    :-D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!