onsdag 9 november 2011

Made by kärlek!

Idag har bullbak stått på dagens schema! Eftersom att jag är en klassförälder (oj va vuxet de där lätt;-)) så har jag fått den stora uppgiften att leverar 25 stycken bullar till fredagens disco!;-)
Sagt och gjort snorde jag ihop en bulldeg och körde iväg och hämtade barnen. Ja ibland har jag lite otur med det där med jäsningen, men denna gången måste jag ha lyckat extremt bra. För när vi kom hem såg degen ut så här, en överjäst bulldeg;-)
Duktiga grabbar som omsorgsfullt har lagt ner hela sin kärlek på sina bullar! Kanske blev det en aning överdosering av både socker och kanel, men vem bryr sig. De smakade iallafall mumma;-)!
Jo då även degen var god;-) Bajar de på sig ikväll så vet vi ju varför... *fniss* Fabian han tittade mest på och var nöjd. Tror inte att han åt bara den vanliga bulldegen. Nix han skulle ha både smör, socker och kanel innan han stoppade in den i munnen. En kräsen ung man det där;-)
Dom fina goda bullarna är äntligen klara och de är made by kärlek!!! Nu har vi så att vi klarar oss ett tag, ja iallafall fram till att lussebullarna ska bakas. Typ 3 veckor då eller?? Shit va tiden går fort...
Är ni sugen på fika och har vägarna förbi Bokgatan, sväng då in här så ska ni få smaka på våra kärleksbullar!;-)

11 kommentarer:

  1. Riktigt fina bullar.
    Hade jag bott lite närmre så :-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Fasen vad gott det såg ut!! Som tur är ska jag baka bullar imån och bjuda på på jobbet på fredag :) Hoppas allt är bra med dig. Kramar

    SvaraRadera
  3. Åh va gott ! jag har faktiskty köpt heem saffran, man jag ska försöka vänta med lussekatterna till första advent. pepparkakor bakade vi igår, men mest bara för att Viggo tyckte det var så himla kul ! kram

    SvaraRadera
  4. Bullmamman <3
    Finns det något godare än nybakade kanel bullar?
    Kram

    SvaraRadera
  5. Du är för härlig! De ser jättegoda ut :-)

    SvaraRadera
  6. ser jättegott ut!
    men när jag ser fabian, med den lilla kudden(?), alltså nellie bär omkring på sin kudde hela tiden - den är hennes favvo :) ser likadan ut som den fabian har (om det nu är en kudde)
    kram

    SvaraRadera
  7. Mums! Kan du inte ta med dem ner på Småfolket imon? På torsdagar har vi ju värsta psykologbyrån och pratar av oss om allt...
    kram j.

    SvaraRadera
  8. Jag har en tävling hos mig i samarbete med Miss Dee (du har varit med och tävlat hos mig innan). Man kan vinna ett jättefint halsband från Miss Dee. Tävla gärna!!!

    Mums med bullar!

    SvaraRadera
  9. Fina bullar, och de ser jättegoda ut. Det är gott med bulldeg med inrullat smör, kanel, socker... testa nästa gång får du se!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!