torsdag 23 augusti 2012

Upprop!

Det var en pigg Douglas som kom nertassandes innan vi andra hade vakna imorse! Han sa att det pirrade i hans mage! Klockan 08:00 stod vi färdiga vid dörren och körde till skolan och väl där träffade han alla sina kompisar igen!
Ett fint välkomnande av fröknarna fick alla barnen och redan idag fick de mjukstarta på att räkna lite matte! Uppropet gick lysande och det var en mycket skärpt kille som satt i sin skolbänk! Föräldrarna fnisssade gott åt alla små 7- åringar som hade rumpan full av små myror. Och deras härliga små kommentarer åt allt och alla livsfunderingar...;-) Ja lärarna får nog höra både de ena och det andra... *fniss*
Lite mjukstart var det idag och nu 2 timmar senare är vi åter hemma! Imorgon börjar de riktiga allvaret och klockan 8:15 skall han infinna sig på skolan igen!
Ser ni teckningen? De fick måla ett sommarminne som de ska ta fram en kall och blöt novemberdag. Douglas målade när vi var på Tosselilla i slutet av juli när han åkte vattenruschkana med de STORA ringarna! Härliga sommarminnen!
Och hans fina namnskylt som sitter på hans plats och pryder så fint!

5 kommentarer:

  1. Skönt med mjukstart, allt är ju så nytt :-) Kram

    SvaraRadera
  2. Så söt och cool! :-)
    Älskar hans kläder!

    Kram

    SvaraRadera
  3. haha söta småttingar :)
    fabbe har börjat 4an! fatta :)

    SvaraRadera
  4. Va fin han är din stora kille :)

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Eller jag kanske inte ska kommentera från google och min gamla blogg nu, kom jag på ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!