söndag 5 augusti 2012

Den sista måltiden...

Hmm ja kanske just den överskriften lät lite väl hård. Men imorgon drar allvaret igång igen, så idag har jag svullat i mej massor av skit... Jo för det är så jag är... Jag är så mycket ALLT eller INGET...
Men jag ska verkligen försöka att hitta en bra balans... Det är svår, jäkligt svår för jag halkar så lätt in på att vara hård mot mej själv. Kanske är det oxå bra, men inte alltid...
Camilla har dragit igång en utmaning där man ska motionera minst 3 dagar i veckan á 30 minuter och undvika socker. Så klart jag är med på den utmaningen, häng med du oxå!;-)
Jag känner att jag måste sätta upp ett/flera nya mål. Japp för mål är ett måste för mej, utan mål kommer jag inte framåt... Jag kommer med mina mål lite senare!;-)
Nähä kanske ska jag ta min absolut sista chokladbit för en lång tid framöver... Jo för nu ska det inte komma in en sockergnutta i min mun på väldigt länge!;-)
Nu ska jag sätta mej och googla igenom lite mat och nyttiga godsaker. Japp för jag måste få all den inspirationen som de bara går just nu!
Jag vet att Cilla har massor av goda recept i sin blogg och man blir så sporrar när man läser hennes blogg, likaså 56 kilo (trots att hon är en LCHF are;-))
Nuuuu köööör vi!;-)

5 kommentarer:

  1. Här har du en till som borde återgå till vardagen och börja äta nyttigt i morgon ! Jösses, det var länge sedan jag åt så mycke onyttigt som den här helgen, men det var det värt !!

    KRAM

    ps, nu ligger bilder från gårdagen uppe :)

    SvaraRadera
  2. Ser gott ut!
    Vad heter de där potatisen? Aldrig smakat ;-)

    Jag hejar på dig!
    Ska själv ta tag i alla cortisonkilon igen med start imorgon...

    Kram K

    SvaraRadera
  3. Har sagt det innan å säger det igen: worldofshape.com
    Få recept, vägledning, träningsövningar m.m
    Ge det en chans.
    Jag har inte mycke att ta på men förlorade ca 7 cm i midjan på en månad.
    Lycka till :)

    SvaraRadera
  4. Underbart, jag behöver komma i form och vill verkligen!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!