måndag 6 augusti 2012

Rutiner...

Vi har kommit helt utanför det här med rutiner med både sömn, kost och annat... Vi har verkligen slöat ner oss helt, gött! Men nu ska det bli ordning på torpet igen. Eller det är iallafall vad vi försöker... Vi började lite smått igår men insåg ganska så snart att vi nog inte lyckades så bra... Denna bilden togs runt 22 tiden och då hade dessa gossar inte en tanke på att sova...;-) Alfred han somnade gott dock redan vid 20!
Men ikväll får det bli nya friska tag. För att få ha kvällarna för sig bara jag och Jonas är ett måste...
Och nu har vi några veckor på att skapa dom rutinerna innan verkligheten med både skola, dagis och förhoppningsvis jobb drar igång igen!
Men det är lättare att komma i rutin igen nu när Jonas börjat jobba! Japp för idag brummade en trött sambo iväg i sin bil när vi andra sjusover sov gott!;-)
Nähä nu är klockan redan efter 10, kanske vore det på sin plats att svira om från morgonrocken till ett par kläder och försöka styra upp den kaos som just nu råder här hemma... Mmm för det har det verkligen blivit. Vi som skulle fixa så mycket här hemma under semestern har inte gjort ett jota och miljoner grejer ligger och dräller överallt... *drar en djup suck*
Ett, två och tre.... Nu reser jag mej från stolen och gör något vettigt!;-)

7 kommentarer:

  1. Samma här.... sitter fortfarande i nattsärken och funderar på hur vi ska göra med dagen! :-)

    SvaraRadera
  2. Känner igen det med rutiner,det e lätt att man fördriver tiden på sommaren sedan blir det en chock när hösten ramlar in och skolan börjar igen.Här hemma är det också ett kaos,sonen har inte alls lust till att sova när klockan börjar närma sig kl 22.Jag måste också ta tag i detta annars får man kaos i höst och vinter också,för egen vuxen tid e det något vi alla behöver.Skall också försöka slita mig från datorn men då blir man nyfiken och titta på annat också och bara en sak till tänker man och sedan e man fast

    SvaraRadera
  3. Precis så ska en semester vara att man inte har tid/lust att greja hemma! Sysslorna springer inte ifrån en direkt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag är på jobbet, här har rutinerna redan satt igång. En timmes vuxentid på kvällarna är guld värt. Utan dem överlever jag nog knappast.

    SvaraRadera
  5. Har man semester och sommarlov så har man! Gött å njuta av tillvaron! Vi planerar aldrig att göra något hemma på semestern. Vi tänker att där är vi ju resten av året så man får ta tag i hemmet då...
    Men någorlunda rutiner har vi ändå så jag ska inte klaga.
    Njut av resten av sommarlovet nu, hemmet kan ni ta sen pö om pö! :-)
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Rutiner ja.
    Här somnar de aldrig........
    Man har liksom ingen tid för sig själv.
    Ska inte klaga för de sover gärna länge, det har de alltid gjort.

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Haha ja du det låter som om det vore här hemma :)! massa man skulle ha gjort under semestern men inte så mycket som blev gjort :P. Barn och sovtider under semestern ( aouch, det skär sig ordentligt) herre jisses säger jag. Tyra envisas med att vara uppe sålänge jag e vaken..... Rutiner var ordet, idag tänker jag börja läggnings rutinen kl 17, så kanske,om jag har tur, är de tillräckligt uttråkade och somnar vid 20 ;).
    Men det ger sig nog! Hoppas du har det bra!
    Kram V

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!