måndag 6 augusti 2012

Hej gymmet!

Ikväll gjorde jag och Jonas något som vi inte gjort på vääääldigt länge, nej inte sedan 2003 tror jag.... Vi var på gymmet tillsammans och tränade!
Och jag vinkade glatt till gymmet och frågade om de hade saknat efter mej efter så många veckors frånvarande, och jaaaa de hade det och jag hade en sjukt go träningskväll!
Att träna ihop är sååå kul! Men inte alltid så lätt att göra när man har 3 små kids. Men det gäller att passa på att utnyttja barnvakterna när man kan. Som typ ikväll när min snälla mamma ställde upp och kom in och tog våra små killar!;-)
Det är såååå härligt att åter vara igång med träningen och ikväll körde jag överkropp, mage och lite lätt jogging (1,5 km) på löparbandet!
Jag längtar tills vi kan träna ihop om några år. Bara ge oss ut och springa tillsammans eller som vi gjorde ikväll, ta oss en tur till gymmet!
Jag är ju tävlingsmänniska ut till fingerspetsarna och trissade på Jonas hela tiden på gymmet att vi skulle springa fortare. Men nej han är så tvärt imot mej som det bara går... Honom gör det inget om jag så skulle springa 15 mil mer än han...;-) Tur är väl att vi är olika;-) *blink*blink*
Imorgon får nog en lyftkran komma och dra mej upp ur sängen.... Känner redan att jag börjar få träningsvärk.
Men hjälp va fort det går för kroppen att chansera... Så många träningstimmar som jag lagt ner denna våren och nu är dom träningstimmarna helt puts väck... Men nu säger vi åter hej till gymmet och löpningen och kör så det ryker!;-)
Måste nog hitta på en ny rolig utmaning mot Jonas igen, ja eftersom att vi båda två förlorade den förra...

5 kommentarer:

  1. gött Karro,då hoppas jag vi ses snart på gymmet,då kan vi ju även passa på att träna våra käkmuskler,ha ha.puss på dig!kram Sara S

    SvaraRadera
  2. Grymt! Det ar just darfor som jag har gymmembership med barnvakt inkluderat i priset... Tar med mig kottarna om jag maste... :0)Super!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh va härligt att träna ihop!! Jag försökte få med maken i går på en PW (han har inte tränat på sisådär 10 år) men det gick inte.

    SvaraRadera
  4. Försök få till lite mer träning tillsammans, jag tränar oftast ihop med maken nu och självklart peppar det när man inte har lust nån dag. Jag passar på och njuter för när han börjar jobba igen blir det nog svårare...
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!