onsdag 15 augusti 2012

Mumsigt mellanmål!

Som ni vet är jag en riktig gottegris... Är man sockerhora så är man liksom... Och jag bara älskar allt som är sött! Men jag äter för tillfället inget socker (försöker hålla mej borta från det i den mån de går...;-)) men är ändå sugen på något smarrigt att smaska på jämt!
Igår gjorde jag den mumsigaste mellanmålet ever och idag gjorde jag den igen!
Jag gjorde en slags hallon och lakritsröra! Jag la i hallon, kesella, keso, lakritspulver och lite stevia och sen blandade jag runt! Himelskt va gott det var och sockerhoran i mej jublade!!;-)
Man kan skippa stevian om man vill. Men nej jag är ju inte riktigt så söt, så jag måste få lite sött i mej;-) (För visst ska stevian vara nyttig? Eller nja nyttig och nyttig, men nyttigare än annat "sockertillskott"?)
Jag kan verkligen rekommendera er lakrits älskare att köpa detta pulver! Mmm säger jag bara, det får smaklökarna att riktigt hoppa runt i munnen av glädje!!
Jag hittade mitt på ICA Maxi och det kostade runt 90 kr!
Hallon+Lakrits = SANT!!!!
(Detta är oxå vääääldigt smaskigt att sätta i sig efter ett träningspass. Jo för jag åt visst detta igår kväll med nu när jag tänker efter;-))

9 kommentarer:

  1. Det låter sjukt gott så det kanske borde provas! :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag måste köpa lakritspulver!

    SvaraRadera
  3. Vad innehåller lakritspulvret? *nyfiken*

    Stevia har jag inte testat. Men är nog ändå lite skeptisk. Det påverkar enligt studier inte blodsockret på samma sätt som socker och annat sötningsmedel, men de är inte "färdigforskat" om jag förstår det hela rätt. Här står lite mer: http://www.slv.se/sv/Fragor--svar/Fragor-och-svar/Tillsatser-/Stevia-och-steviolglykosider/

    Bara det att det har ett E-nr gör mig lite (mer) skeptisk... :-)
    Men det lät gott med mellanmålet!

    Kram M

    SvaraRadera
  4. Jag har nominerat dig till årets bloggmamma!

    SvaraRadera
  5. Jag är precis som Västgötskan, lite skeptisk, men har inte satt mig in i det ordentligt... Men detta måste jag ju ttesta! Låter riktigt gott! :-)

    SvaraRadera
  6. TACK för tipset! Min sambo älskar lakrits och det där pulvret kan man ju göra mycket med :-) kram

    SvaraRadera
  7. Testa - vanlijyohurt med lakritspulver som "kanel"
    Jag har tagit slut på mitt pulver och tvingar mig att inte köpa nytt för shit vad det är gott.

    Maggan

    SvaraRadera
  8. Keso går fetbort.. *urk* Jag testade förra veckan o bara konsistensen?!! Najnaj... Men visst lakritspulver i lite Kesella kan va smarrigt istället för de där M&M´n som råkade glida ner igår. Livsfarligt att ha saker hemma!!! Men det va inte jag som köpte dom. Så det räknas inte.

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Jag ska absolut röja på ICA för att hitta lakritspulvret. Tack för tipset!
    Kramar

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!