lördag 11 augusti 2012

Det går sjukt tungt nu....

Har tränat hela veckan, allt från styrekträning till löparpass... Men dom passen i löparspåret har varit fruktansvärt katastrofala och jag har nästintill velat lägga mej platt fall och nästan dött...
Det går verkligen sååååå trögt. Det går sååå segt och benen och simringen kring midjan är sååå tunga...
Men jag ger ändå inte upp. Nej nej, hur mycket jag än bara skulle vilja stanna och spy, skrika, dra mitt hår och bara gråta så fortsätter jag ändå... Min vilja är det fan inget fel på, det ska ni veta!;-)
Förra gången (för snart 4 veckor sedan) gick det sjukt bra att springa denna rundan. Då sprang jag 6,2 km på 35 minuter.... Och idag sprang jag 5,88 km på 35 minuter... *frustrerande*
Kan säga att det är jävligt lätt att tappa motivationen och viljan nu när det går så här sjukt dåligt i spåret... Men jag lovar, jag ska inte... På måndag är det är det nya tuffa tag som gäller och då ska jag köra intervall pass på gymmet. Ni vet 15 minuter per station (löpning, cykling, rodd och CT) Den är jäkligt grym och den ger bra kondis! Skall öka upp och köra 15*4!!
Efter löpningen fick jag sällskap av barnen och Jonas! De stod och hejjade fram mej!;-) Vi körde lite övningar efteråt och den där ringen runt magen ska fan bort nu som kommit till nu under semestern... Eller "den" ringen, dom RINGARNA...
Jag bjussar på dessa bilder och hoppas på att kunna visa upp nya såna här bilder till jul. Men då ska RINGARNA vara BORTA!!!!;-)
Och dom där nästan 500 kalorierna som jag brände på passet nu ikväll. Dom är uppätna igen, genom ett glas rött, mörk choklad och mumsiga nötter;-)

13 kommentarer:

  1. Men... Hade jag sprungit så fort hade jag varit stolt!
    You go, girl!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Du springer ju på en grym tid ju! Iaf i mina mått sett.:)

    SvaraRadera
  3. Dui spri ger på en jättebra tid men jag vet hur det känns när det är så jäkla tungt. Då är det inte så mycket njutning i löpningen. Men det är bara att kämpa på, platåer är skit men sen lossnar det! Satsa på ett längre pass i lägre tempo kanske? Satsa på uthållighet istället för att vara explosiv?

    SvaraRadera
  4. Testa tabataintervaller på löpbandet! Det är riktigt effektivt för att få upp konditionen! Jag brukar springa mina på hastigheter mellan 15-17 och det bränner i benen och i lungorna!:P

    SvaraRadera
  5. Jobba jobba jobba!!! :-) Härligt! Ja ibland går det trögt men det är bara att jobba på och du gör det bra!! :-)
    Kram kram Marie

    SvaraRadera
  6. Med din vilja så har du snart tränat så pass att du springer om din tid på 6,2 km! Bra jobbat!

    SvaraRadera
  7. Sååå duktig, efter in bloggpromenad (som tyvärr inte bränner några kalorier), ska jag ut på en PW.

    SvaraRadera
  8. Du är grym! Grattis till att ha viljan i alla fall. Jag har inte det där jävlar anamma, utan när det blir jobbigt så lägger jag av :-( Hatar det.
    Kram och kämpa på

    SvaraRadera
  9. Bra jobbat! Med den hastigheten smälter ringar bort. ;)

    SvaraRadera
  10. Kämpa på, det går snart fortare än någonsin innan. Är så roligt att läsa om din träning, ger mig inspiration och gör att man tar tag i sig själv när man varit inne och kikat på din. blogg för man vill ju inte vara sämre !!

    SvaraRadera
  11. Klappa på dej själv! Superbra tid!!! Å det är ju inte tiden det hänger på :)

    Kram på dej din hurtbulle!
    Kicki

    SvaraRadera
  12. Du kan ju inte tappa motivationen när du är så duktig! Du får tänka på att du springer i 35 min istället för hur långt du kommer. Snart blir det lätt igen!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!